Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt tudom, viszont Wayback Machine-val vissza lehet nézni, és le is lehet tölteni mindent
-
B0RG9
kezdő
válasz
Kalacskepu #37 üzenetére
re3 és reVC erre egy tökéletes példa, szerintem ezekkel a legjobb játszani a GTA 3 és Vice City-t.
Ezeket most kezdték el törölni "jogi okok" miatt.
-
Kiváncsi leszek a végeremdényre. Én vígan eljátszom az eredeti kiadásokkal is, még ha kicsit modolni is kell őket. re3 és reVC erre egy tökéletes példa, szerintem ezekkel a legjobb játszani a GTA 3 és Vice City-t.
-
vm93hun
aktív tag
Az RDR2-vel még nincs tapasztalatom (pedig már elég régóta a polcomon van), GTA 5-öt már harmadjára játszom végig, de már az elsőnél lejött, hogy minden elmondható róla, csak a tökéletes nem. A legnagyobb jóindulattal is csak 85%-ot adnék neki a többi teszteredménnyel ellentétben - persze ez is csak magánvélemény.
-
Akiket ezek a részek érdekelnek azok már rég felturbózták meg moddolták. Bíztam a RS-ban, hogy nem állnak be ebbe a Remastered őrületbe hanem fejlesztenek de ezek szerint már bennük sem lehet bízni. Jó A GTA5 meg az RDR2 közel tökéletes játékok voltak. Csak már mikor volt az...
-
adalbert1
veterán
Anno a Vice City nekem is hatalmas élmény volt, nagyon jól elkapták a hangulatot - napfény, pálmafák, korabeli zenék és filmes utalások, hatalmas volt!
Ugyan a 3-al játszottam először, és az a 3d-be átültetés miatt fogott meg, de sokkal sótlanabb volt, mint a Vice City, a San Andreasnak pedig valahogy megint nem jött át annyira a hangulata a Vice City-hez képest (pedig az volt az első játék, amit megvettem megjelenéskor teljes áron).
Azt én is sajnálom, hogy a 2 stories résszel ilyen mostohán bánnak, gondolom valami jogi dolog lehet a háttérben. Vitán próbáltam mind a kettőt, de mivel PSP címek 1 analóg karra írt irányítással, így túlzottan nem kedveltem meg őket (igaz PS2-re volt kiadva 2 analóg karos irányításra átírt változat is). Mindenesetre szívesen látnám őket ebben a kollekcióban.
-
k-adi
nagyúr
jönne inkább GTA6..
-
Montanaxy
aktív tag
A GTA 1 vagy 2-t meg lehet valahol venni még steamre?
-
DeathAdder
veterán
Akkor tévedtem és tényleg van rá igény. Én is végigtoltam, de legközelebb biztos az eredeti 2002-es verziót veszem elő.
A megjelenítés szebb (de szépnek azért nem mondanám, egyedül az arcok, az arcmunka lett sokkal jobb), az egész felgyorsult, egyszerűbb lett, mert a mai világ ezt már megköveteli, egyedüli kihívás az autóverseny volt, de játékmenetben egyáltalán nem hasonlít egy mai generációs játékhoz, az utcák élettelenek, nincs megtöltve tartalommal, ugyanúgy rajzolódnak ki az npc-k, etc..
-
Vice City for life.
-
-
válasz
DeathAdder #10 üzenetére
Pont azt hoztad fel, aminek a felújítása amúgy példásan sikerült. Nem értem, mire céloztál, mert a város elég élettel teli, a játékmenet kicsit egyszerűbb lett (ami nem baj, tekintve, hogy az eredeti bizonyos helyeken), főképp a ritka checkpoint rendszer miatt, pokoli nehéz volt. Részemről lenne rá igény, mert újra elővenném a VC-t így 19 év után (te jó ég, mikor volt...), de mikor próbáltam pár éve, kicsit arcon vágott a grafika, én nagyon másra emlékeztem...
-
tibaimp
nagyúr
Szép pakk
Gratula!
Én a 3-al játszottam annó, a VC teljesen kimaradt, igazából nem is tudom miért, a SA viszont nagy kedvenc, a repülős részig kitoltam (+100 rendőr/tűzoltó/mentő küldetés bezsákolva
), de onnantól lőttek az egésznek, mert egyszerűen képtelen voltam repülőt irányítani benne, ennek ellenére most is megvan, valami ~2 EUR környékén vettem meg Steam-en.
-
válasz
DeathAdder #10 üzenetére
Nekem a Vice City volt a nagy betűs játék anno, azóta is 1-2 évente végigviszem. Viszont a játék nem öregedett szépen. PC-n darabos a limitált FPS, az unlocked 60 viszont néha fizikai bugokat eredményez (pl. lassan tolat a kocsi hátra).
Konzolokon rosszabb a helyzet. A PS3-on nem játszottam, viszont PS4-en a játék egy az egyben úgy fut, mint a PS2-es. Okádék grafika, rossz irányítás. Közelében sincs a PC-s high vagy a mobilos változat grafikájának. Ha valaki konzolokon szeretne a régi részekkel játszani, azoknak ez valószínűleg jó választás lesz.
A mobilos részekkel nem játszottam sokat, csak a brahi kedvéért próbáltam ki őket. Az olvastam, hogy sok bennük a hiba, így azok sem feltétlenül a legjobb választások akkor, ha valaki erre vágyik.
Egyedül azt sajnálom, hogy a Vice City Stories-zal már megint nem foglalkozik senki. A Liberty City Stories elérhető mobilokra, a VCS viszont valamilyen fura oknál fogva teljesen a feledésbe merült a Rockstar részéről, pedig baromi jó játék volt (és ezt a borzasztóan futó PSP port alapján mondom).
Mindent összevetve engem nem zavar, ha megjelenik, tudtommal külső cég csinálja a portot, úgyhogy nem a Rockstartól viszi el az erőforrásokat. Ha jó lesz, akkor legközelebb majd ezzel a változattal nyomom, ha pedig nem , akkor ignorálom a jelenlétét.
Még így utólag az jutott eszembe, hogy az Unreal Engine hátha jobban modolható, mint a játék eredetije, így ha a készítők nem is nyúlnak annyira hozzá, a rajongók ki tudják kupálni a hibákat és a hiányzó feature-öket.
-
DeathAdder
veterán
Erre amúgy tényleg van igény?
Remaket vélem érteni, de ezeket nem nagyon. Mafiát is tervezem egyszer elővenni, de eszembe nincs a definitivet, mert a régi játékra vagyok kíváncsi, nem egy kiszínezett valamire, ami lényegét tekintve ugyanaz az élettelen szegényes világ mint ami 2002-ben volt, csak modernebb csomagolásban.
-
zone
őstag
Ha valakinek van türelme hozzá, egy rakás moddal fel lehet újítani a régi játékokat: https://www.youtube.com/watch?v=utVIt6-K9R4
-
Plata
félisten
De a nyolcból egy volt jó,egy brutál gáz,többi meg nem rossz kategória.Míg az öt szuper.
Régi részekben még úszni sem lehetett,mindben volt valami ami miatt elég vegyes érzéseim voltak,San Andreas végre jó volt és imádtam,de a négy mai napig B+ kategória.
Az ötöt meg a mai napig nem unom.Na és várom a következő Online DLC-t. -
Montanaxy
aktív tag
Unreal enginnel legalább a stabil 60 fps meglesz, az már jó dolog, főleg az SA-nál.
-
homerhamm
addikt
Én várom.
A VC teljesen kimaradt, a 3 csak a térkép miatt ismerős, a SA-val meg másnál játszottam kicsit, de a biciklis jelenet után kifagyott a játék PC-n
-
hunluki
senior tag
Titkon kicsit reménykedem benne hogy az SA féle irányítást/célzást beleteszik az előző részekbe. Tudom, tudom, bili, kéz, lógás, satöbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A sokat pletykált trilógia hamarosan megjelenik, a régi részek jövő héttől lekerülnek a digitális üzletek polcairól.
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- Xbox One S all digital.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest