Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
djculture
félisten
Nem mintha abban nem kéne fizetni a dlc kért Időröl időre költeni kell arra is .bf3 mon tanakodok én is,jó lenne majd beszerezni de már benyögték az első dlc-t.Tuti megveszem majd aztán költhetek rá ugyaannyit még dlc formájában havonta.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
kapeti07
senior tag
Inkább a Bad Company 2. Jobb ha ki van fizetve az egész
Xbox: kapeti
-
törölt tag
Nekem nagyon szaggat a játék, a gépem elvileg bőőőőven elég hozzá (hp g62-a70eh). Túlterheltek a szerverek az lehet az oka?
-
gantum
tag
teljesen jó játék, egy kicsit már játszottam én is vele, a grafikával szerintem semmi baj, főleg ha azt nézem, hogy még integrál nv6150-el is elment annó. azért az nemsemmi.
-
Blade_W
tag
válasz Blindmouse #11 üzenetére
Nem feltétlen csináltak neki konkurrenciát. Én például írtózom ettől a multis "rpg-fejlődös" fps-ektől (sajnos már alig találni játékot ami nem ilyen). De hogy kezdő játékos nem tud gránátot se dobni... Az a vicc.
-
-
smisa
őstag
Nálam eldobja a servert még mielőtt belépne lehet nincs is server?
Más valakinél hasonló? -
Kassadin
addikt
válasz Dark Archon #31 üzenetére
Hosszútávon élvezhetetlen, de nem is értem minek vitatkozok olyannal, akinek semmi köze az adott játékhoz. És én bf heroes-ról írtam, amit írtam.
Necroman_Mk2
"A magyar gamer terminológiában tévesen fordítják a Free-2-Play-t ingyenesnek. Ami részben igaz is, mert fizetés nélkül hozzájuthatsz a program egy jelentős tartalmához, tehát játszhatsz vele ingyen. Nem jelenti viszont a program összes lehetőségének az ingyenes elérhetőségét!"
]Ez így van, nem tudom én hol cáfoltam meg azt, amit írtál. Teljesen elbeszélünk egymás mellett.
"Amúgy készülj fel, hogy PC-n ez csak még jobban el fog terjedni, lásd a UbiSoft E3-s bejelentéseit (Ghost Recon Online, Trackmainia 2). Az oka: nagyon nem lehet/érdemes warezolni + mindenki maga dönti el, hogy mennyit ér neki a játék + hosszú távú support."
Teljesen felkészültem, mivel nem fogok többet játszani, vannak fontosabb dolgok is az életemben.
"De van totálisan ingyenes multi FPS is, pl. Americas Army 3 vagy az agyonmodolt Wolfenstein: Enemy Territory."
Ezzel eddig is tisztában voltam.
[ Szerkesztve ]
-
tetrix
tag
ez szörnyen f.s játék; kb ha összesen egy percet lehet vele játszani,kidob a szerver, folyamatosan szakad.
-
Sontir Fel
őstag
Kiprobaltam. Arra jo szerintem, hogy az ember meg jobban varja a bf3at.
Amugy ebben miert nincs fekves? miert nincsemek squadok?
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
GrooveHero
addikt
Én ma próbáltam ki, de a jobb felső sarokban még mindíg BETA van kiírva. Az gikszer?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Levin01
őstag
Néha úgy kapom be a végső találatot, hogy már bőven a fal mögött vagyok. Nagy királyság a 90fokban kanyarodásra képes lövedék
-
Az csak később derül majd ki, hogy az EA hogyan egyensúlyozza ki a játékot fizető és ingyenes userek között.
Nyilván sehogy vagy legalábbis nem viszik túlzásba. Nem az az érdekük, hogy minél többen élvezzék úgy, hogy nem fizetnek érte semmit.
Sent from my keyBoard
-
Necroman_Mk2
őstag
A magyar gamer terminológiában tévesen fordítják a Free-2-Play-t ingyenesnek. Ami részben igaz is, mert fizetés nélkül hozzájuthatsz a program egy jelentős tartalmához, tehát játszhatsz vele ingyen. Nem jelenti viszont a program összes lehetőségének az ingyenes elérhetőségét!
Amúgy készülj fel, hogy PC-n ez csak még jobban el fog terjedni, lásd a UbiSoft E3-s bejelentéseit (Ghost Recon Online, Trackmainia 2). Az oka: nagyon nem lehet/érdemes warezolni + mindenki maga dönti el, hogy mennyit ér neki a játék + hosszú távú support.
De van totálisan ingyenes multi FPS is, pl. Americas Army 3 vagy az agyonmodolt Wolfenstein: Enemy Territory.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
addikt
Ma már bevettem. Te írtad, hogy ingyen élvezhetetlen a játék.
Mellesleg nálam az egész már ott elvérzett, hogy nem lehet - akár - éledésenként változtatni a kasztot, annak függvényében, hogy mire van szükség.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
kovsol
titán
nekem megvan a BF2 megjelenés napjától fogva szóval rajongó vagyok, ez a játék is tetszett leszámítva a sok bugot amit a betaban tapasztaltam, de amiért számomra nem jött be az az, hogy játék közben nem lehet castot váltani ! mi ez már? ha épp tankkal jönnek a zászlóért akkor anti tank leszek, ha support kell akkor az, ha élesztés akkor az, de így hogy az elejétől a végéig egy karakterrel megy az ember rengeteg taktikai lehetőséget kilő
May the Force be with you!
-
Kassadin
addikt
válasz Dark Archon #25 üzenetére
Vedd be a tabid nagyfiú. Szó se volt ilyesmiről.
Necroman_Mk2: Én értelek, de attól még fizettél egy ingyenes beállított játékért, pontosabban a tartalomért. Csak itt is megvalósult, amit már fentebb megírtam...Vagy fizetsz xy összeget, vagy abbahagyod.
[ Szerkesztve ]
-
Necroman_Mk2
őstag
Ezzel a dilemmával én is így voltam, de mert sokat játszottam vele és elismertem a készítők termékét, ezért egy alkalommal (mikor plusz pontokat adtak érte) befizettem 20 €-t, abból a két hősömet felfegyvereztem meg egyedi kinézetet adtam nekik, és azóta el is vagyok velük.
Ez került nekem kb. 5-6k forintba, ami bőven messze van az új játékok 9-10k-s árától. Max a warezosknak sír a szájuk, hogy már nem tudják megkerülni a problémát, max tört szerverekkel - de annak sok értelmét itt nem látom.Tévedés, hogy egy ilyen játéknál vagyont költesz, mivel a jobb fegyvereket csak egyszer kell állandóra megvenni, és nem kötelező egy raktárnyi ruhatárat vásárolni + az összes ilyen akcióra anyagilag áldozni.
(#11) Blindmouse Igen, ez nekem is fura, hogy egy időben dobták ki a BF2 komplettet, mert ezzel a két játék konkurál egymással. Vagy csak hazánkban jött ki most?
[ Szerkesztve ]
-
Necroman_Mk2
őstag
Jó lett a teszt nagyon, az értékeléssel is nagyrészt egyetértek! Gondoltam én is írok róla egyet, de megelőztél, így levetted a vállamról e terhet Amúgy én is Medic-kel nyomulok, és én is át tudom érezni a problémát, ha az ember egy tankkal kerül szembe. De gondolom egyrészt a balance miatt, másfelől a Tracer Dart erősebb használata miatt szükség volt rá.
A "jaj, fizetni kell" nyafogást meg nem értem, mert ha az ember huzamosabb ideig játszik vele, márpedig ezeket a játékokat hosszú távra tervezték, akkor nem értem mi a baj, ha ráköltünk pár ezer Ft-ot. Értem én, hogy ezzel előnyt is vásárolhatunk, de szerintem itt ennél a játéknál a gyors reflex + a szerencsés észrevétel többet számít, mint a jobb fegyver.
Amúgy meg most fut egy akció, amivel megnézheted, hogy milyenek is a jobb fegyverek [link] Én kipróbáltam, és tényleg nagyobb a sebzésük - az alap nehéz géppuskával olyan 10-20 pontokat sebeztem, míg egy jobbal 20-30-t -, de mint írtam, a jó pályaismeret + reflex többet számít, azon felül fejlövés esetén majdhogynem mindegy, mivel lőnek.
A Battle Fund-ok egyébként kompatibilisek a Heroes-zal, azaz a két játék közösen, egy számlán figyeli.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
banhammer
veterán
Ha ingyért van az már jó.
Amint tudom kipróbálom.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Kassadin
addikt
válasz djculture #20 üzenetére
Iróniával írtam, amit írtam. Ingyen játszhatsz, de a sok prémiumos nyugati kölyök miatt élvezhetetlen a játék. 1,5 évig nyomtam bf heroest, és rádöbbentem hogy úgy van kitalálva ez az egész, hogy mindenféleképpen pénzt fogsz adni a játékbeli tartalomért, vagy abbahagyod. Én inkább abbahagytam.
AS: Ez remek, attól függetlenül itt is ugyanúgy érvényesül az EA játékospolitikája, akárcsak a heroesban. Legalábbis ahogy olvasom mások tapasztalatát, nekem egyből ez jött le.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Pontokat össze lehet szedni 130 at lehet kapni egy meccsért a nyerő csapatban ha tevékenykedsz rendesen nem csak alszol Nem csak pénzért lehet venni cuccokat.Pontokért is de csak 3 napra max.Magyarán ha jól nyomod és gyakran akkor pontokból simán elvagy.A legjobb fegyvereket nem lehet egyedül megvenni csak battlefundsért
[ Szerkesztve ]
-
alcsa
senior tag
"így a barátok, mint rajokba tömörülő játékosok" - nem vagyunk mi rajok no
A játék egyébként jó, nekem tetszik, főleg ingyen. Ellehet vele tölteni az időt.
-
Gergosz2
veterán
Ez most teljesen ingyenes vagy olyan mint a BF Heroes?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Thome
veterán
Játszottam vele néhány órát (10 órát kb). Az alap g3 egy rakás szar, ha pedig mással akarsz menni, vagy vedd meg pontért, vagy pénzért. Ráadásul M4 sincs. Innentől kezdve felejtős.
-
v!ct0y
veterán
Leszedem. Kiváncsi vagyok mi változott
-
Blindmouse
senior tag
Kár volt ezt kihozni, csak konkurenciát csináltak a BF2 játékosoknak. Az mennyire eltalált játék... 1000 Ft volt nemrég, teljes, és a kiegészítők járnak hozzá letölthetően, csak a patch-et le kell vadászni a netről, kell ennél több?
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
EczkE
veterán
Ha már megvan a BF2 Complete Collection meg a BC2 akkor ez kimarad.
Asszem mindenféleképpen!
-
biggamer
veterán
Még mindig annyi szemét csaló van mint jó pár hónappal ezelőtt ???
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
smisa
őstag
Nem rossz nem rossz csak szinte már mindenki extra fegyverekkel van ezért oda az ingyen kategoria nekem két 10 szintü karakter van de a plusz fegyverek (min 1,5x sebbzés és hasonlók) miatt szenvedés egyre jobban
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Nem rossz game, ingyen bőven jó.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Prof01
veterán
Jónak tűnik, köszi! Mindjárt ki is próbálom.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Gude
senior tag
Marad a sima BF2,BC2,de azért ingyen nagyon jó dolog!!
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
djculture
félisten
Ami engem idegesít hogy pontokért megveszem a fegyvert 3 napra aztán ha nem figyel az ember a csata közepén lejár a 1-3 nap és eltünik a fegyver.Na ilyenkor jó kis bug van hogy az összes fegyver eltünik és semmi nélkül szaladgál az ember. Amúgy jó játék én béta kora óta nyomom már max /20/ szintű vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
"Akinek a polcon van a BF2 az nyugodt szívvel kihagyhatja a játékot." - Meggyőztél!
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
doddy
tag
bétával anno játszottam, nem szoktam Bf-ezni, de iszonyat jó, és ingyen!
www.greencoating.eu - Festék és csiszolástechnika Egyedi bevonatrendszer kidolgozás, gyártás akár 5-10-15-20 év garanciával.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest