Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
Nem felhasználói, hanem üzleti-stratégiai oldalról közelítettem meg a dolgot. Az a kérdés, hogy mi a célja az adott vállalatnak a saját stratégiájával. Nyilván a magasabb profit. A Sony-nál az eladások viszik a profitot, az MS-nél pedig a szolgáltatások. Nyilván nem fog a Sony PC-re is elkezdeni kiadni PS Exkluzív játékot ill. hiába várják sokan az MS sem fog console exclusive címeket csinálni a konzoleladások érdekében. Jó dolog ez a konzol háborúsdi a laikusoknak, de összességében már az elmúlt 2 évben jól látható lett, hogy mit ural a 2 külön vállalat és mely terület az, ahol sikeresek lehetnek minimális versennyel.
Ha felhasználói véleményt kéne formálnom akkor az én álláspontom az, hogy a verseny jót tesz a piacnak, de ugyanakkor rohadtul felhígult a minőség. Manapság azok az alkotások, amiket a Sony kiad PS-only címként, méltatlanul kevés játékoshoz jutnak el még a PS tulajok körében is, szemben mondjuke gy Fortnite-al és egy FIFA-val. Vadászni kell már azokat a címeket, amik ténylegesen azt hozzák, amit egy új játéktól elvárunk sokan. És számomra itt már megszűnt a konzol márkája létezni. Én ezeket a címeket akarom és emiatt ha anyagilag és időben megengedhetem majd magamnak, akkor lesz nekem itthon Xbox, Playstation, Switch és Switch Lite is és a 360 addig marad, ameddig csak bírja.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #23 üzenetére
Attòl még a Sony Exklúzív minőséget fogjàk sokan elvàrni tőlük. Nem kicsit dobnà meg a GamePass-t egy két olyan alkotàs.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #22 üzenetére
Meglátjuk. Az eddigi hírek alapján akár jó is kisülhet belőle. De ugye itt mindig Xboc-PC exkluzív lesz egy cím, tehát nem ugyanaz az elvárt hatása lesz mint PS esetén. Ott System seller mindegyik alkotás. Itt pedig a szolgáltatás része. Nekem 3 évig van GP Ultimate-m, így 2022 augusztusig minden Xbox Game Studios játékhoz ingyen hozzá férek. Ez az MS stratégiája, meglátjuk mi lesz belőle
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #13 üzenetére
Hát, akkora elvárások vannak velük szemben, hogy nehéz lesz meglelelni nekik. És akkor még a Sony exluzívjait nem is említettem.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
.:Ádám:.
tag
Eljutottam a reg oldalig. Aztán átnéztem GoG-ra. Mindekettőt meglehet venni ott. Akkor már fizetek DRM mentes verzióért amit le is tudok menteni magamnak. Alan Wake meg már régóta megvan GoG-on.
És igazed van, mindenki nézze a saját érdekét. Ha ennyire szar a Valve % akkor lázadjanak a fejlesztők, egyenlőre nem hallottam hírét hogy a 30% olyan szar lenne.
Shenmue 3 Epic Store mizéria. Jó hogy rohadjon meg a fejlesztő gárda mert a beleadott támogatásomért nem azt adják amit kellene.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #13 üzenetére
Ez lesz szerintem az utolsò dobàsa az MS-nek AAA exklúzív terén. Ha ez sem jön be akkor nem lesznek nagy költségvetésű jàtékaik, majd töltögetik a GamePass-t AA címekkel.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Dvix
senior tag
válasz GodGamer5 #18 üzenetére
Én kitöröltem a acc-omat, leszedtem a launchert mikor a balhé volt körülöttük . Én bojkottálom az Epic Store-t de csak azért mert nem értek egyet vele, hogy jobbra balra dobja a Fornite pénzt. Ja meg Kínai tulajdon részesedés, a shop felület béna és nem vagyok meggyőződve h biztonságos a platform...stb stb.
Tetszik nem tetszik... amit csinálnak az nagyon is sikeres, hogy tábort gyűjtsenek maguknak...sajnos. -
GodGamer5
addikt
Köszi!
Nagyon jó játékokat adnak, jövő héten meg Alan Wake... Egyre jobban tetszik ez az Epic Store.[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
laceszgamer
addikt
Egy ideális világban lehet így lenne, valójában az a pénz meg tuti mindenre menne csak nem arra amire kéne.
Egyébként meg remek ha valaki ennyire szívén viseli a fejlesztők sorsát, de a dolgok jelenlegi állása szerint mi vagyunk a felhasználók, és részemről, meg szerintem sok más ember is ugyanúgy vélekedik, sajnálom, de azért az is szempont, hogy számomra mi az ideálisabb.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #12 üzenetére
Csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel, a végén még mea culpázni fogsz
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #11 üzenetére
Lassan minden összeáll egy orbitális pofára eséshez
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #10 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #6 üzenetére
Tipikus fanboytempó, ha más is él az ő kedvenc platformjuk módszereivel meg vannak őrülve, mert az elfogadhatatlan aljasság. Tudod, mint mikor nem a Microsoft vásárol fel stúdióikat és teszi exluzívvá a már bejelentett multiplatform játékaikat
-
Bennyboy
őstag
Moonlightert ajánlom. Hangulatos kis játék, én már megvettem korábban.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Shepard
tag
Ejha, nagyon nagy az igyekezet. A Moonlighter most kicsit elgondolkoztatott, de jó lesz majd az gamepass-ban is.
-
l.skywalker
félisten
Azokat a fejlesztőket akik pénzért dolgoznak? Vagy azokat akiktől eddig a Valve a bevétel nagyobb részét elvette? Értem én, hoyg felhasználói oldalró megvannak az elveid, de ne keverd ide a szakmai oldalt, mert ott nem az elvek, hanem a megélhetés és a profit diktál.
-
Mumia
csendes tag
Ingyen sem, sőt ha ők fizetnek sem. Majd akkor veszem számításba őket ha abbahagyják a fogyasztóellenes tevékenységüket. Ami játék érdekelt már rég megvettem, engem nem tudnak olyan könnyen megvenni mint azokat a fejlesztőket akik beálltak a sorba mögéjük.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #1 üzenetére
Siess, mert lemaradsz
-
Carlos Padre
veterán
Hmm, be kéne regisztrálni erre az epikre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest