Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
válasz #08052480 #47 üzenetére
Nem az, az átlag német heti 2x fürdik, amúgy csak mosakszik. Waschlappen az eszköz neve, tulképpen egy nedves tröülköző-kesztyű, amivel átdörzsölik magukat naponta.
A személyes higiénia elterjedése nálunk a török uralomnak köszönhető, bármennyire is unalmas ezt hallanai a 21. században, látszik, h a krautokig nem jutottak. Hasonlóan "naturalisták" a franciák is, aki nem hiszi, próbáljon ki egy hosszabb buszutat nyáron valahol Marseille és Párizs között!
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
DeFranco
nagyúr
válasz #08052480 #47 üzenetére
Ha akarod, akkor az, ha akarod, akkor odaírod/gondolod alá, hogy Magyarországon sem kell gamer showra menni, ha büdös embert akarsz látni. Elég felszállni a villamosra. Most akkor általánosítottam, hogy a BKV utasai mind büdösek?
Ki van ez találva.
Ami viszont tény, és nem vita tárgya az az, hogy forogtam én is és jó pár ismerősöm nemzetközi közegben fiatalon, és tény, hogy mi azoknál az embereknél, akiket mi láttunk (és németek voltak) úgy észleltük, hogy nem kifejezetten elterjedt szokás, és társadalmi norma a naponta fürdés. Pedig még csak nem is egy bizonyos (akármilyen) közösség tagjairól van szó, az összekötő kapocs csak az életkor volt...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest