Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Nem tudjátok a gamescomon ott lesz a Sony?
Kíváncsi vagyok a Last of Us part 2, meg a Nioh 2 megjelenési dátumára, de már csak jövőre jönnek.
Én a Last of Us part 2-őt nagyon várom. -
törölt tag
Ma eszembe jutott a cuphead dlc (Cuphead: The Delicious Last Course) és sajnos ez se volt jelen az e3-n...pedig elvileg 2019 a release year. Remélem max jövőre jön.
-
sp8787
addikt
A Nioh 2 mit keresett volna ott?!
Az eleve PS exclusiv lesz ,lehet ,hogy csak timed de amekkora whining volt az elsonel a PCseknel en marhara nem lepodnek meg ha ugy lennenek vele ,hogy no thx torrentezzel le mast.[ Szerkesztve ]
-
Heroes fan
őstag
Ebből kapásból 4 játékot megmondták előre hogy nem lesz ott. Az elder túl korai lett volna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hombre[EU]
veterán
Atomic Heart volt?
Life, Uh, Finds A Way
-
RudY
addikt
A VIGOR hiányzott, valami gyanúúúús...vagy csak simán gáz lett volna battle royalt mutogatni?
-
GodGamer5
addikt
Kb minden jobb játék hiányzott, ami volt, abból meg nem gameplayt mutattak. Igazából várható volt 1 évvel a következő generációs konzolok előtt, de azért mutathattak volna többet is, mert ez így az egyik leggyengébb E3 volt eddig.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Def26
félisten
Valami új Battlefield, ami ami a régebbi részekre hajaz bf3 bf4, bad copmany 2.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
james001
veterán
Új TimeSplitters vagy Future Perfect Remastered.
Resi 3 Remake vagy Resi 8.https://psnprofiles.com/kazama001
-
huskydog17
addikt
Számomra az első helyen egyértelmű a Serious Sam 4, reméltem, hogy az idei E3-ra már kerül olyan állapotba, hogy láthassunk belőle valamit, sajnos tovább kell várni.
Ezen kívül örültem volna, ha az Ubi legalább bejelentett volna egy új AC vagy Far Cry epizódot, ugye AC témában egy ideje megy a találgatás valami viking témáról, az E3-mon tisztázhatta volna az Ubi, hogy mi lesz a következő. Nem vártam gameplay-t egyikhez se, mert mindkettőt egyértelműen a következő generációs konzolokhoz tervezik, melyek ugye jövő évben jönnek és gondolom emiatt még keményen folyik a munka az új grafikus motoroknál, hogy ugrásszerű legyen a látvány. Mindössze egy teaser-nek is örültem volna, mint tavaly a Bethesda a TESVI-al, hogy "hé dolgozunk rajta".
Ezen felül nagyon bíztam egy új játékban a Flying Wild Hog csapatától. Az utolsó projektjük, a Shadow Warrior 2 ugye 3 évvel ezelőtt jelent meg, így gondoltam 3 év után csak kapunk valami infót, hogy min dolgoznak éppen, de sajnos továbbra is csend van körülöttük. Úgy örültem volna egy Hard Reset 2 bejelentésnek!
Aztán ott van a Square Enix, ahol szintén hiányoltam legalább egy nagy híres franchise folytatást. Mivel tudom, hogy a Crystal Dynamics jelenleg mással van elfoglalva (azt hiszem valami Avengers vagy mi), és tavaly jött ugye új Tomb Raider, így új TR epizódra nem is számítottam ,de egy új Deus Ex epizódnak viszont örültem volna. A Mankind Divided is ugye 3 éve jött ki. Ha például csak 2020-ban jön, akkor lehetett volna egy röpke bejelentés, hogy majd jövőre folyatódik Adam Jensen kalandja, jövőre már ugye 4 év lenne két epizód között, ami szerintem elegendő idő.
Az Age of Empires terén pedig a 2. rész helyett inkább a 4. részt mutatták volna.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #20411392 #14 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
sixpak
nagyúr
Garden Warfare 3....azt az egy bejelentést vártam, pláne, hogy néhány hete kósza hírek formájában felbukkant a neve sok helyen.
Az év csalódása....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
törölt tag
Biomutant
-
nxswitch
senior tag
XIII Remake.
-
taki01
őstag
Nintendo Switch GTA 5
-
negyedes
addikt
HL3 .... 😈
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Maxxy10
addikt
Crysis 4
[ Szerkesztve ]
-
Wellin9
tag
Shin megami tensei 5 switchre, talán 17-ben volt egy trailer róla és ennyi.
-
Peetr86
tag
(Tudom, hogy nem volt Sony) The Last of Us 2
-
Glenda
addikt
Grand Theft Auto VI
[ Szerkesztve ]
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest