- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ImpersonatoR #82042 üzenetére
már csak egy matrix switcher ajánló kellene, ócsón, 2.1-el, hdcp offal
ettől a splitter+switchtől csakis azért fázok, mert .... és akkor innentől off: a PSVR1-em meghalt egy hasonló kombó használata mellett... mármint a hdmi outja szállt el
elég horror kábelezés kell ehez, így a kockázat is persze nagyobb. eleve, ilyen 30cm-s jó kábelt találni képtelenség
ps5 hdr+120hz+vrr mellett is hibátlan a "lánc"?
nemcsak alzás 2.1 kábelekkel van baj, hanem mindennel... teljesen random, h egy kábel bírja-e a maxot
-
Vladi
nagyúr
Akkor mától a villany a jégkrém és a pápa: Leó.
-
taki01
őstag
válasz
ImpersonatoR #82047 üzenetére
Lehet összehozok egy logout cikket majd capture card-ról. Én reivew-kat néztem és találtam egy dél-amerikai srác youtube-n, aki ezt használta. Én is elgato-t néztem, de nagyon drágák és emiatt inkább bevállaltam vele rizikót.
-
válasz
taki01 #82046 üzenetére
Elgato 4K X – Capture card -ot használok.
Na ezt amit linkeltél nem ismertem de ez legalább egy konkrét példány kipórbálva linkel ami kapható
Az a baj a legtöbb leírásból nem derül ki a review okban is össze vissza írnak mindent vagy már nem kapható / megszűnt.Annó volt egy PS3 Test -em ott menüből kikapcsolható volt a HDCP és a régiót is arra állítottad amire akartad
Csak arra meg nem volt friss FW szóval neten nem tudál online lenni vele / patch -et letölteni. -
taki01
őstag
válasz
ImpersonatoR #82045 üzenetére
Nekem van kínai 4k60 HDR-es capture card-m, ami simán megkerüli.
Ezt használom: https://www.aliexpress.com/item/1005007531998543.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.55a2f19c3hsZnW
De a legtöbb kínai cucc kiüti a HDCP-t.
Milyen capture card-t használsz? -
válasz
Carlos Padre #82044 üzenetére
Playstation 3 HDCP védelmét megkerülni/kikerülni.
Alapból mindig be van kapcsolva így nem tudsz capture card -al felvenni / nem ad képet egyáltalán. -
Carlos Padre
veterán
válasz
ImpersonatoR #82042 üzenetére
Ez most mire is kell neked? Vagy nekunk?
-
Az utókornak itt hagyom hátha valakinek kell még.
Tehát megjött német amazonról a 2.1 -es HDMI splitter gond nélkül működik elsőre PlayStation 3 -al : [link]
Illetve itt egy gyors teszt videó : [link]
Playstation 5 el is működik bekapcsolt HDCP vel is.Illetve akkor hogy teljes legyen az összkép ezt a 5 portos HDMi switch et használom : [link]
És ezzel a HDMI kábellal : [link] Sajnos az Alza-s hdmi 2.1 es kábellal voltak anomálik Xbox Series X en (Szerintem VRR miatt) de a linkeltel jó.
-
válasz
batman91 #82039 üzenetére
A webMAN MOD önmagában elég a játékokhoz, és tud ISO-t csatolni külső NTFS/exFAT fájlrendszerről is. Az IRISMAN a lemezek dump-olásához kellhet, tehát az ISO készítéshez.
Ezeken kívül az Apollo Save Tool fog kelleni a fiók aktiválásához, illetve az Unlock HDD Space segítségével fel lehet szabadítani extra 8% tárhelyet. -
batman91
őstag
Sziasztok!
Van egy CECH-3004B PS3 Slim 320 GB modellem 4.92-es system software-el. Fel szeretném tenni rá a 4.92-es HFW-t és az ehhez tartozó PS3HEN-t. Eddig ez teljesen tiszta is, hogy hogyan megy ez a folyamat. Neten van egy rakás guide róla, ezzel nincsen gond. De miket érdemes majd ezek után még telepíteni? Ezek közül a multiMan-t, webMan Mod-ot vagy az IRISMAN-t érdemes használni? Mindenhol mást olvasok ezekről. Melyikkel lehet használni az ISO fájlokat? Melyik az ami kezeli az USB-s NTFS/exFat fájlrendszert? Mit ajánlanátok nekem? A választ előre is köszönöm!
-
válasz
ImpersonatoR #82031 üzenetére
uh, igen, ez más szint
a hdmi2.1 felára brutális, switchet, semmit nem tudok venni, mert annyira drágák.... -
vargalex
félisten
Sziasztok!
Ide is felteszem a kérdést, hátha: hozzám került egy CECHH01 FAT modell YLOD hibával. Syscon szerint NEC/Tokin hiba. Leszedtem az RSX hátoldalán található jobb oldali Tokint. Leszedés után méregettem multiméterrel. A pozitív és negatív pólusok között is rövidzárat mértem. Ez normális? (Mondjuk, ha a Tokin-ok párban sorosan vannak kötve, akkor gondolom akár az is lehet, mivel csak 1-et szedtem le. Van valakinek tapasztalata ezzel?
-
Oldman2
nagyúr
4.29-es fw + CFW gépben HDD-t cserélnék.
Lementettem mindent előtte a HDD-ről
HDD csere után kéri a gép a 4.92-es vagy magasabb verziójú Update Data-t tartalmazó USB eszközt.
Itt mit kell neki megadni? A HFW, vagy a CFW update fájlt?
Mert jelenleg egyiket sem fogadja el...
-
válasz
ImpersonatoR #82024 üzenetére
aliexpressen sok ócsó van, és nagyon sokszor azok mind "kiszedősek", de lutri sajna.....
én anno vettem pont a ps3 miatt 2 sewell-t, amerikából, de most nem látom már náluk (se), meg sok év eltelt, lehet a mai modellek amugy se szedik ki a hdcpt.
-
Sziasztok!
Szerintetek van értelme hardware based backwards compatible, korai (CECHAxx, CECHBxx) 90 nm -es PS3-ra beruházni? -
Dinomano
őstag
Ha teszek vele próbát, akkor már moddolt verzióval tenném. Innentől 2 eset van. Vagy bugosabb lesz és lesz gond a mentéssel, vagy stabilabb, ha esetleg bugfix is volt a mod csomagban. (PS3-on mod csomagokat találtam; amivel /úgy tűnt, már amennyire értek a dologhoz/ fel kell patchelni az orig. game-et.)
Azért szeretném moddal, mert grafikai tuning is van; színesebbé tették picit a játékot; a víz is egy fokkal jobban néz ki stb. -
Használ valaki HDMI slpittert ami kiszedi a HDCP -t és kapható még ?
Be tudná linkelni ?
Egyelőre csak ezt találtam de sokallom vámmal áfával [link] . -
Amadako
tag
válasz
Dinomano #82020 üzenetére
en kiplatinaztam meg az eredeti verziot ps3 es ps4 on is, egy kulonbsegre emlekszem a toltiesi ido nyilvan hosszabb volt ps3 on, en szerettem
de egy tanacs, ha pendrivera rendszeresen kimented a mentest akkor mi veszhet el? biztos vannak benne bugok, de arra van a biztonsagi mentesed
-
Elims
veterán
válasz
Dinomano #82017 üzenetére
Én eredetiben játszottam.Bár lehet,hogy mindegy lenne.
Az,hogy hány óra mentett játék megy a levesbe nem csak ennél lehet.Amikor megjelent a diablo 2 ps4-re,szinte rögtön rámentem.Nagy kár volt kifizetnem érte a pénzt...beletettem x órát és a végén volt vmi bug,ami miatt buktam x órát+1 világszintet.Többet sem vettem elő.
De szerintem kérdezz rá a topikjában is.Vannak bent olyanok akik sok órát játszottak a skyrim-mal több platformon is. -
Dinomano
őstag
-
-
james001
veterán
Én a Fallout 3 és az Oblivion Ps3as verzióját játszottam csak,de mind a kettő borzalmasan futott rajta,a Fallout kb 20 óra játék után döntött úgy,hogy softlockol egy küldetésben és ezért kezdhettem elölről mindent
Ezeket jobb PC-n játszani inkább,Skyrimot max PS5ön lehet még megnézni.
-
Dinomano
őstag
Nem hivatalos mod támogatás lehet akkor. Néztem én is, hogy a PS3-as port gyenge. (Vacilálok PS3-as és PC-s edition között). PS3-as 10th Anniverasy modról néztem YT videót. A színpaletta sokkal élénkebb volt, mint az alapjátéknál, szóval valamilyen grafikai belenyúlás biztos hogy van.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Dinomano #82013 üzenetére
Legendary Edition van, ami az összes DLC-t tartalmazza (lemezre írva). Hivatalos mod támogatás nincs PS3-on.
Én inkább nem ezen a platformon játszanám ezt a játékot. Nem tudom, mennyit javult azóta, de emlékszem amikor megjelent, akkor a PS3-as port nagyon szar volt .(mint ahogy a bármelyik másik Bethesda fejlesztésű játék PS3 portja általában )
-
Dinomano
őstag
Nem tudom, mennyire csúszik be warezba a téma. Ha igen, előre is elnézést. PS3-as moddolt Skyrim-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Anno nekem teljesen kimaradt a Skyrim. Moddolt formában próbálnám ki PC-n vagy PS3-on. Van valami olyasmi, hogy Skyrim 10th Anniversary Edition PS3-ra. Valaki próbálta?
-
Dinomano
őstag
Irigyellek titeket, én már annak is örülök, ha valahogy kijátszom egy játékot! (Nemhogy platina!)
Viccet félretéve, most időm sincs, mivel kijött a jó idő: a kert és ház körül megszaporodtak a tennivalók.
-
james001
veterán
Akarok én is még mindenképp platinázni/trófeázni PS3on,azért csak nem lövik le még olyan hamar a szervereket,mekkora hőbörgés volt még pár évvel ezelőtt is arra hogy le akarták lőni a store-t rajta
Vita szervereket és a store-t előbb lövik le szerintem mint a ps3at sajnos...
-
rwin5
őstag
sziasztok!
PS3 kontrollert ha nincs bekapcsolva a konzol akkor is (piros led állapot) töltenie kéne?
Mert úgy nem jelez vissza semmit a kontroller. Eddig számítógép USB-vel kötöttem össze, de lehetne pl telefonos hálózati töltőfejbe csatlakoztatni, vagy túl nagy úgy az áramfelvétel és kicsinálja?Köszi a segítséget
-
válasz
james001 #82004 üzenetére
Igen, a Golden Abbyst. Biztos nem fogja a következő handheldet elengedni a Sony, ahogy a VR-t se tette…
Most egyébként pont egy olyan projektben vagyok, hogy minden lehetséges trófeát megszerezzek PS3-on és PS Vitán, mert hát ki tudja, hogy meddig fognak ezek a gépek még csatlakozni a szerverekhez. Szerencsére már nem sok van hátra.
-
james001
veterán
Mármint melyik,a Vitás verzió? Én azt egy külön profilon platináztam,anno mikor volt Vitám csináltam rá egy másik profilt (nem is tudom miért
) és ott sikerült 4 vitás platina (Uncharted,Tearaway,Gravity Rush meg mégegy ami nem jut eszembe)
Az irányítás furcsa volt az biztos,de szokható,inkább a sok kártya vagy mik azok voltak idegesítőek benne mindet összeszedni.
Dinomano: Nem csak az ölte meg,hanem az is hogy Sony már semmilyen exkluzívot nem adott ki rá és túl hamar abbahagyta a gyártását... Elvielg 2027re pletykálnak egy új handheld PS-t,kíváncsi leszek
-
-
Dinomano
őstag
válasz
james001 #82000 üzenetére
PSP élettartalmát rendesen kitolta a csúnya warez. Brutál jó témák, natív "M betűs bajszos bácsi 64-es számozású része", minden is van rá. Vita-t életben lehetett volna tartani, PSTV is jó lett volna "kisgyerek" konzolnak a nagytesó mellé. Speckó túlárazott memóriakártya és drága játékok megölték a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EAFC 25
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- sziku69: Szólánc.
- Wuthering Waves
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Tudományos Pandémia Klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest