Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
Na nekem sikerült nyernem, minden meccset félve nézek meg, mert semmi sem biztos.
Patrick, látom szépen feljebb léptél
-
Patrick
addikt
Barátom indult a a felnőtt nemzeti válogatott általános menedzseri posztjáért.
No én szavaztam rá.Szavazzatok Ti is, ha úgy gondoljátok. Nemzetközi fül, azon belül választások és:
Szmatty - Magyarország Zion FC - Magyarország IV.16Köszi.
-
okay
aktív tag
Magyar kupában nagyon alacsonnyal álltam fel és így se estem ki. Erőnlétet sajnálom, de köv fordulóban már csak erősebbet kapok és vége lesz.
Több szinte kell teljesíteni, és ez a kupa nem volt a tervek között. -
XDmanus
tag
Gyülekezünk szépen lassan, remélem még találunk egy pár menedzsert, aki fent van itt a fórumon is
Ui.: Nekem is okay kolléga szólt, hogy kezd éledezni a fórum
-
XDmanus
tag
Sziasztok, öröm látni hogy kezd beindulni a fórum! Üdv itt is PPM társak
-
-
okay
aktív tag
-
Patrick
addikt
X lett ma is, erősebb volt az ellen, ráadásul idegenben voltam, azért így annyira nem rossz.
Neked grat.
Mesterhármas.
-
okay
aktív tag
Az baj ha már bontanod kellett. Ha csődbe akarsz menni talán akkor, de én inkább játékost adnék el, meg alkalmazottat a fizetéseik miatt is megéri, + rengeteg napba kerül visszajutni arra a szintre.
26éves kortól szabadügynök lesz, bárki kivásárolhatja tőled, fizetned kell érte hogy megtartsd, persze kevesebbet mint aki el akarja vinni, ha egyáltalán kell valakinek. Azért van szezonbónusz hogy a jobb játékosaidat olcsóbban tarthasd meg.
Tegnap sikerült egy jó védő
17év/6karierrh. 17/6 öé:608
véd:152(89) löv:59(92) 65(71) 63(73) 107(86) 51(96)
21M az ár, nagyon jó játékos, csak a keretem kicsit előrébb tart, 650-700öé-nél, remélem fel tud nőni a feladathoz -
Patrick
addikt
Ok, rendben, akkor így folytatom. Sajos Hugó Kocsis már 27, de jó kis csati, mondjuk tavaly jobb volt.
Na igen, ilyen nekem is volt, hát, volt pár jó ifim, na meg volt 9-es vagy 10-es az SA-m asszem, de kellett a pénz is, így -2 szint és nem azt fejlesztem így elsőre, hanem a HR-t és aztán az edzőközpontot.
-
-
Patrick
addikt
Hát, nekem ilyen szinten van egy kis lemaradásom.
A Leonid Maslovnak (középcsatár), 150 a támadása és a lövése, akkor neki, mint elsődleges skill gyorsaságot, 105-re kell felhúznom? Most 76-on áll.
Csak, hogy jól értem e a dolgot.
A technikát pedig 75-re.SA most 8-as, egyébként valóban piacon sok minden van, akár le is bonthatnám kicsit.
Bár néha még így is húztam jókat.
-
okay
aktív tag
A másodlagost egy ideig 60%-ra edztem, de már 200as föskill felett nem akarom ezt tartani
55%-ra visszaálltam.
Az EK és a HR fontos, SA az nemnagyon, piacrol megkapsz mindent
Igen, mondjuk akkor kell megvenni a fiatalokat ha lesz mivel edzeni öket, addig meg mindegy csak eredményes legyél, hogy legyen elég szponzorid, késöbb majd jöhet a stadion -
Patrick
addikt
Az útmutatóban benne van ahogy edzened kell, kiegészítőkből az elsődleges 70%, másodlagos 50%, harmadlagos 35%, ettől én se sokkal térek el, max 35 helyett 40%. De az arányt mindig tartanod kell másképp csökken a rating.
No, ezen átsiklottam a többi ok.
Kösz az infót.
Jelen pillanatban a Gazdasági és HR osztályt fejlesztem 11-re, aztán jöhet az edzőközpont, majd a sportakadémia (talán).
Igen, van pár gyengébb játékosom ilyen téren. Az építésekre kölcsönt vettem fel, az edzőközpontnál is ez lesz, aztán jöhetnek a fincsi 15 évesek, akikből ténylegesen lehet valami.
-
okay
aktív tag
Az utmutatoban benne van ahogy edzened kell, kiegészitökböl az elsödleges 70%, másodlagos 50%, harmadlagos 35%, ettöl én se sokkal térek el, max 35 heylett 40%. De az arányt mindig tartanod kell másképp csökken a rating.
Pl egy csatárnak 200as támadáshoz 140es gyo és löv kell, 100as tech minimum, én a fejest is 50%ra huzom, az áta meg 35% tehát 70.
Nem tudom mennyire vagy benne, karierrhossz 19évesen 4es az már gáz, minél kisebb annál lassabban fejlödik, 23évesen lehet hogy 2es lesz, és kuka, és hol van még a 30évÉn huzom az edzöközpontot, és ugy számolok ha szezononként 100 képességet lép a játékos, és mondjuk 15évesen 370öé-vel kerül fel, akkor 18évesen már 600öé alatt nem vennék semmiképp. Minöségre(zöld szám) meg 60as minimum.
Vásárlás elött kérdezz rá, hátha segitökész az elado, nem veszel zsákbamacskát, meg ha van rá idöd megfigyeled.Remélem hogy tudtam valami ujat mondani.
Hajrá! -
-
XDmanus
tag
Játszik valaki innen a PPM-el? Egy kicsit beindíthatnánk ezt a fórumot
-
XDmanus
tag
Már nem csak jégkorong van, hanem labdarúgás is, nemsokára elkészül a kéziladba is, utána vagy a Forma1- vagy a Kosárlabda következik, Gyertek, és legyetek akár a válogatott szövetségi kapítányai[link]
-
jé
csendes tag
csókolom
nagy meghívásos, ingyenkreditszerzős eksön van most a ppmen, tehát most ilyen kuncsorgásféle következik:
ha ezen a linken regeltek, akkor mindenki jól jár, én ugyebár kapok pontot, ti meg játszhattok ezzel a csudálatos játékkalegyébként nemtudom hogy szabad-e ilyesféle dolgokat hirdetni itt a phfórumon, szóval ha netán szabályba ütközik, akkor elnézést kérek, és töröljék a modik természetesen. köszi
-
okay
aktív tag
Hello!
Látom egyáltalán nem aktiv ez a topik, viszont újat nem akartam nyitni. Ha valakit érdekel, megtalálja.
Tehát a Powerplay Manager a többi hasonló online játékhoz képest kicsit más alapokon fekszik amelynek a Jégkorong része már elég régóta működik.
Április elején elindúlt a Labdarúgás Béta, aminek előnye hogy még elérheted a később teljes verzióban fizetős tartalmakat is. Június első hetében a tervek szerint indul a teljes.
Emellett több sportágra is elő lehet iratkozni, pl Formula1 manager is lesz. -
jiggy
csendes tag
Hello. Láttad ezt az új online manager játékot? Egy hoki manageres lesz és lehet hogy érdekel. Van blogjuk a fejlesztésekről és levelezőlistájuk. És ezzel a játékkal végre van esélyem hogy online játékot játszak a kezdetektől.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest