- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Megjelent Steamen a 2 rész között játszódó Portal: Revolution mod.
-
wjbhbdux
veterán
A Portal Reloaded mod coop pályákat is kapott. [link]
-
felora:)
tag
Hellooo, valaki esetleg nem akar multiplayerbe játszani?
Steamen felveszem ha írja elérhetőségét.
-
wjbhbdux
veterán
Új update, többek közt Vulkan támogatással
-
emiki6
veterán
A Portal Stories: Mel mod-ról nem is esett amúgy szó? Jó kis DLC jellegű dolog pedig. egy fél Portal 2-t talán kitesz. Saját sztori, zene, minden, ráadásul nehezebb pályák. Van benne új mechanika is (tűz víz).
Jó, hát ez is 2015.06.25-én jelent meg, az se ma volt. -
wjbhbdux
veterán
A Valve a korai F-stop nevű Portal 2 prototípusának - amiben meglepően nem voltak portálok, hanem egy Aperture Camera-ra épülő puzzle rendszer lett volna - átadta a forráskodját egy csapatnak, akik játékot faragnak belőle. Itt az első részlet
a project weboldala -
emiki6
veterán
Portal: Still Alive pályák játszhatóak PC-n (már vagy egy éve...
) [link] ha valakit érdekel. (Szerintem igen jók)
-
nexus6
aktív tag
xboxon valaki coopban?
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
-
Nálam bugzik a cucc.
Achievementek közül alig ad be néhányat. Mások is belefutottak már, állítólag a quicksave okozza, és Chapterenként betöltve működik.
Nemsoká kiderül. -
Bazsa01129
csendes tag
válasz
Bazsa01129 #414 üzenetére
Ha valakinek hasonló problémája lenne akkor a "cc_lang hungarian" konzol parancsal tudja orvosolni.
-
Bazsa01129
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy a játékba a bemondó (pl.: GlaDOS) feliratozása angol lett (a menü meg minden más magyar), és sehol nem tudom beállítani magyarra, pedig az volt. Egy beállítási lehetőséget találtam: Beszélt nyelv: "#GameUI_Language_Hungarian" értékre van állítva.
Valaki találkozott már hasonlóval?
Ha valaki akar coop-ozni az vegyen fel: wojtek01129
-
Lucas Kane
tag
Sziasztok!
Nem akar valaki co-op játszani? Szívesen kipróbálnám, plusz még rewardok is vannak.
-
izomhod
őstag
portal 2 a steamen ma 3,74 euro
-
Ryder62
őstag
Coop pályákat lelehet tölteni pluszban?
-
föccer
nagyúr
Van, de 1 este ki lehet pörgetni, ha ügyesek vagytok. De mindenképpen élvezetes.
Ha jól emlékszem, akkor az utolsó 2 adag volt egy picit gondolkodtatóbb, a többi az elég könnyűen voltak. Ha ráuntál a singlire, akkor meg irány a közösségi tesztkamrák. Ott is vannak nagyon jó pályák.
üdv, föccer
-
Ryder62
őstag
Mennyi coop pálya van?
-
qexer
csendes tag
Ha valaki szeretne coop-ozni custom mapokon, csak éppen nincs kivel az nyugodtan vegyen fel steamen: marton_andras
-
vg
addikt
xbox verzióval valaki játszik? esetleg co-op? akinek van kedve írjon!
-
Lewzke
őstag
nekem az lenne a problémám hogy nem tudom betölteni a map editorba a pályáimat szerkeszteni, egyszerűen eltűntek, lehet hogy letöröltem a játékot egyszer szóval ... akkor lehet, hogy elment végleg
a workshopból rámegyek hogy subscribe de azzal csak játszani lehet nem szerkeszteni -
ledgeri
nagyúr
Nem hagyhattam ki... -
lorcsi
veterán
tegnapról mára eltűnt az összes mentésem, iylenkor WTF ?!
-
föccer
nagyúr
válasz
Walkmanfon #388 üzenetére
A coop legelején van egy kis tutorial rész. Pár perc az egész. Végig kell csinálni azt, amit Glados kér tőletek. Ha mindennel megvagytok, akkor mehettek pályákat választani.
üdv, föccer
-
Walkmanfon
aktív tag
Valaki segítsen !
Megvan eredetiben a játék és szeretnék coopozni costum mapon ( Colours map-ek) de betölt lerak és nem tudok mozogni se portált nyitni (nézelődés) "aim " az megy a pályán az elemek is mozognak van erre megoldás ?
-
Ez lenne :
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=129110579
-
Sziasztok,
Véletlenszerűen időközönként feljön egy konzol.
OK / NOK / ? / ?! F*CK
Állati zavaró, mert nem tudok tőle mozogni, és ki kell lépnem a játékból .Valószínűleg én vagyok a láma, de nem jutok előbbre a dologgal.
Előre is köszönöm az infot .
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Haverommal most akarjuk végigjátszani a co-op részt. Az lenne a kérdésem, hogy az art of teraphy milyen szála a fő történetnek? Micsoda ez egyáltalán, mert én azt hittem a főküldetést csinálgatjuk.
-
G3kko
tag
Kösz, hogy megosztottad, én csak egyet-kettőt ismerek ezek közül, ha lesz egy kis időm nekifutok párnak. Azt sem tudtam, hogy PTI-ben van lehetőség co-op chambert is készíteni; ez gondolom utólag jött be, mert mikor kiadták még nem volt ilyen opció.
szerk: @DeFranco: ha van még kedved tesztelni itt van amit anno készítettem.
-
DeFranco
nagyúr
Az előző kérdésem megoldódott, de van egy következő is
Szeretnék játszani workshopos pályákkal, de még nem ismerem ki magam a választékban.
a) Tudtok ajánlani kiemelten jó single pályákat? Mi alapján válogassak? Mivel van már pozitív tapasztalatotok?
b) Szivesen kipróbálnék PH!-sok által készített pályákat is, ha van ilyen
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Végigjátszotta valaki az alapjátékot commentary módban? Itt mi a koncepció? Egy-egy részt kapunk csak, megtűzdelve a kommentárokkal, vagy gyakorlatilag a teljes játékot végigjátsszuk, csak itt-ott van extra szöveges tartalom?
-
RaZroX
addikt
Üdv! Az ingyenes DLC-t honnan tudom letölteni ?
-
ledgeri
nagyúr
-
Lewzke
őstag
válasz
dewil666 #370 üzenetére
Nekem is csinálta ezt vagy kétszer. Nem tudom mi az oka, de a coop se ment rendesen. Ellenőrizd a cache-t.
Egyébként én is csináltam pályákat. [Erről a single chamberről kérnék véleményt.] -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Jó a játék! De nálam játék közben határozatlan időnként kilép. Van úgy hogy 2-3 óráig folyamatosan játszok de van olyan is hogy 5 percenként kilép. Van valami megoldás rá?
Köszi.
-
BMWFan
senior tag
-
BMWFan
senior tag
Steam napi ajánlat: Portal 2 -75% 3,74€
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #364 üzenetére
Most jut eszembe a másik részére is reagálni: Szerintem azért jól eltltöttük vele az időt. Összesen volt vagy 7-8 óra, amira a coop összes pályáját végig toltuk. És ehhez jön még hozzá kb ugyan ennyi idő a sima egyszemélyes játékmódból.
Én ha jól emlékszem 3200-at fizettem a játékért, és már ~50 órát beletoltam és simán bele fogok még ennyit rakni, mert simán újra lehet jászani többször is.
Bőven megérte megvenni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #364 üzenetére
Nekem talán csak a "benne vagy a kockában vazzeg" tünt fel, meg az amikor a lehajtott rámpán el tudunk menni a szélén.
Az utolsó 2 charpter volt egy picit nehezebb, de lehet csak azért mert már fáradtak voltunk.
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #360 üzenetére
Én benne vagyok, rám számíthatsz.
üdv, föccer
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Winner_hun #358 üzenetére
A co-opot mindenképp csináld meg valakivel. Én nem vagyok egy nagy online játékos, semmit sem játszom online, de ezt megéri...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Winner_hun #356 üzenetére
Spaaaace
Láttam hogy épp ezzel játszol
-
Winner_hun
félisten
No kijutottam az űrbe.
-
Lewzke
őstag
Tegnap csereberéltem egy Portal 2-re, a single részét már a havernál végigvittem de ez a Community Test Chamber dolog nagyon megfogott, gyakorlatilag megoldották azt amit már az első részben szerettek volna az emberek, macerás volt készíteni a pályákat, meg macerás betölteni. Zseniális pályákat csinálnak és nem győzöm oldogatni őket, nyáron nekiállok majd én is pályákat készíteni. Fantasztikus.
-
izomhod
őstag
köszi srácok!
multi pályák is vannak?
-
S0m30n3
aktív tag
Belépsz a workshopba és amelyik map tetszik, ott rákattintasz a + jelre, majd ha elindítod a játékot, akkor a Community Maps-nál ott lesz a listádon és kész. Vagy csak simán a játékon belül is van Browse community maps menüpont, ami végülis ugyanaz, mint a fentebb leírt módszer.
Coop pályák még nincsenek.
-
izomhod
őstag
sziasztok!
ezeket a map-eket hogy aktiválom?
steambe belépek és ott rá tudok keresni?most nem vagyok annál a gépnél, ahol fenn van a steam
vannak multiplayer pályák is?
üdv
-
S0m30n3
aktív tag
.tnm : téged sem felejtettelek ám el, megcsináltam a Keep Falling-ot, de a Sweettooth-hoz még mindig nem volt türelmem.
Keep Falling jó, ötletes le is zuhantam párszor...
Workshop-os képen elég egyszerűnek néz ki, pedig aztán kellett vele szórakoznom rendesen.
-
S0m30n3
aktív tag
Köszönöm szépen, én ezt nem találtam meg, pedig tök sokáig keresgéltem tegnap.
A Hammer az pedig egy pálya készítő a source engine-es játékokhoz. (ha jól veszem ki, akkor) Azzal csinálják a "szebb" mapokat, mint pl. 12 Angry Tests. Ha érdekel, akkor van sok anyag hozzá a neten, szerintem érdekes, meg most úgyis sok időm van, szóval elkezdtem nézegetni az alap tutorialokat. Magát a programot Steam-en belül a Library-dban a legördülő menüben a Tools-t kiválasztva érheted el, Portal 2 Authoring Tools Beta néven.
-
S0m30n3
aktív tag
Valaki nem tudja véletlen, hogy az item limitet hogy lehet kijátszani? Elkészültem egy nagy mappal, de túl sok item van rajta, pár kitörlése nem oldaná meg. Viszont neten olvastam, hogy hammer-rel többet lehet bele tenni, vagy ilyesmi, valaki tud erről valamit?
-
G3kko
tag
Örülök, hogy tetszett!
Igyekeztem a kiskapuk számát csökkenteni, hogy minél jobban érvényesüljön az általam kitalált "logikai" sorrend, ezek szerint sikerült; azért biztos akad még benne, de amit tudtam lekezeltem. (hála a visszajelzéseknek, köztük a tiédnek is!)
Köszönöm, hogy végigjátszottad, és nem adtad fel féltávon! -
S0m30n3
aktív tag
Nagyon jó! Amikor az előzőt végigcsináltam, ezek szerint több kiskaput is kijátszottam, mint pl. amikor belőttem egy portált a kék mező mellett. Most meg törhettem a fejem, hogy mit csináljak, mire észrevettem a megoldást.
Több ilyen is volt, mintha teljesen másik map lenne. De tök jó. Azért az ötödik halál után kicsit ideges lettem, de végül megtaláltam a megoldást.
-
G3kko
tag
Enlightenment v1.5 megint
Az előző link már nem hivatkozik semmire sem, sikerült véletlenül törölnöm a "wörksopból", bocs -.- -
G3kko
tag
Kész az update!
Enlightenment v1.5 -
A kritikákra hallgatva (= senkinek nem volt gusztusa a gombokat próbálgatni a pálya legelején), egyszerűsítettem azt a részt.
Legrosszabb esetben 8 elrendezésen kell keresztül menni (de nem csak a gombok kellenek a lift beindításához.) Még egy kis segítség: a lézerek egy szót fognak kiadni. (Ez eredetileg is így volt.)
Aki feliratkozott a Sweettooth pályára, annak legközelebbi indításnál már az egyszerűsített (light) verzió fog betöltődni. (Workshop-omban azért mazochistáknak még ott az original is.)Ezen kívül lecsiszoltam és bővítettem azt a pályát is, amivel kezdtem a pályatervezővel való ismerkedést. (Munkacíme Dark Deep volt, de a bővítések és a világosítások után már Keep Falling néven publikáltam.) Ez kifejezetten könnyű agyban, inkább csak sietni kell, meg ügyeskedni, de még az se veszélyes.
Nagyon igyekeztem (=sokat teszteltem): elvileg egyiken se lehet elakadni és meghalni is csak egy pár helyen (az persze szándékos).
Talán még építgetek később, de a következő napokban aligha.
-
G3kko
tag
-
BigBlue69
őstag
Flipper Portal modra!
-
S0m30n3
aktív tag
Bocsánat a dupláért.
Na, azóta végig vittem még kétszer, egyszer, hogy biztos legyek, hogy végig lehet fél perc alatt, másodjára meg azért, mert kíváncsi voltam mi is az igazi cél a pályán. Így már kellett rajta gondolkozni, kiskapukat kijátszani, pl. lézer melletti 1 mm-es kis résben belőni egy portált, az tetszett. Meg mire megtaláltam, hogy van narancssárga gel is... első két végigvitelre fel sem tűnt.
Valahogy csináld meg, hogy ne lehessen rögtön a kijárathoz jutni. Mert most annyi a pálya, hogy leteszem a kék gelt a kijárat felé, nyitok egy portált közel a kék gel-hez, egyet a lenti gomb mellett, benyomom a gombot, ugrok kettőt a gel-en, és vége is. Pl. egy variáció, ha a kijárati ajtóhoz hozzákötöd a gömbös lerakót, mivel ahhoz, hogy odajuss, végig kell csinálnod az összes addigi részt. Ezzel nem is kell sokat módosítani a pályán, csak két gombnyomás.
-
S0m30n3
aktív tag
Az előbb vittem végig, szerintem jó, jó a pálya szerkezete, körül lehet nézni, bejárni, mi hova kell, stb. De egy gomb és a kék gel használatával megoldottam fél perc alatt. Viszont a többi pályarészből ítélve szerintem lett volna még dolgom, csak ki tudtam skippelni. Ha igazam van, akkor ellenőrizd a pályát, kellene több kihívás bele. Viszont ha csak dekoráció a többi dolog, akkor nagyon jól néz ki. Ferde falakat is raktál csak hogy valami stílusa legyen a pályának, látszik, hogy nem csak összedobtad. Bár még így is áll, hogy kicsit meg kéne varriálni a dolgokat, így túl könnyű.
-
G3kko
tag
Urak ezt ma fejeztem be: Enlightenment
Vetnétek rá egy pillantást... (nem bánom, ha végig viszitek)
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
bolcsodal #330 üzenetére
Hát mindig egy central hub-ban kezdtek, ott vannak bejáratok különböző helyekre. Ha végzel az első kampánnyal, ami áll X pályából, akkor megnyílik a következő ajtóhoz vezető út a central hub-ban, ahova mindig vissza kerülsz. Most hirtelen nem tudom, hogy hány ajtó van, de 5-6 körül. Szóval a lényeg, hogy szerintem több van, mint amennyire gondolsz.
-
bolcsodal
addikt
Üdv! Az lehet, hogy csak ez a 6 pálya játszható coop módban? Vagy valamit nagyon félreértek?
-
S0m30n3
aktív tag
Nos kipróbáltam a mapokat. föccer mapjánál még így is gondolkoznom kellett, elsőre hirtelen nem is tudtam, hogy mi történt, de aztán észrevettem, tényleg nagyon jó, jól kitaláltad.
.tnm, a te mapod meg nagyon durva, amikor megláttam, hogy mi is ez, azt hittem rosszul leszek. Még nem toltam végig, de jó "poén" a vonalakat követni, mi hova megy, mi mit csinál és hogyan és nekem mit hova kell tenni, hogy jó is legyen az egész. Jó kihívás, tényleg, grat hozzá.
RoLyHuN: in medias res kezdést alkalmaztam, majd jönnek az előzmények majd az igazi folytatások. A helyes sorrend túl mainstream.
-
S0m30n3
aktív tag
#325 föccer: holnap megnézem a mapod, de így képek alapján grat hozzá, kellett hozzá ész.
#326 .tnm: te mapodat is csak holnap (ami végülis ma) fogom megnézni, de már előre félek a leírásod alapján.
Amúgy teljesen igazad van, bár szerintem már most is csak a befutottakkal foglalkoznak az emberek, én speciel csak négy ember mapjain játszottam eddig, abból két ember már befutott, öt csillagos volt, akinek már akár több collection-je is van. A 12 Angry tests pl. nagyon durva, igaz ahhoz nem csak a beépített pályakészítőt használták.
Az is durva, hogy én is mindig tök sok órát töltök pályakészítéssel, pedig aztán nem nagy számok amiket csinálok, egyelőre nincs túl sok kreativitásom, még az érettségiket pihenem ki.
- - - - -
Elkészült a Four Floors "folytatása", a Three Floors, aki akarja, nézze meg és írjon nyugodtan kritikát.
Four Floors-nál pl. időközben kiderült, hogy pár elem tök fölöslegesen van ott, meg így utólag nagyon zsúfoltnak is néz ki az egész map. A Three Floors-nál remélem nem estem át a ló túloldalára, igaz hogy kisebb helyen is elfértek volna a dolgok, de úgy nekem valahogy túl pici lenne. Szerintetek?
-
A "kicsit játszunk vele" felindulásból jó pár beleölt óra lett... (Ráadásul van egy olyan érzésem, hogy több időt töltöttem az elemek kiszedegetésével és összevonásával, mint az építésével -- folyamatosan átléptem a build limitet.)
Ezzel együtt kész, hatalmas és talán elég nehéz is (folyamatosan egyre könnyebbek a feladványok).
Nem annyira logikai, inkább trial-and-error jellegű, illetve memória és szerencse kell hozzá (hogy az ember meglássa a megoldást).Ha valakinek van rá érkezése próbálgassa és hagyjon (kíméletes) kritikát.
Amúgy durva, hogy milyen rövid idő alatt mennyi készült. Gondolom persze sok a szemét meg bugyuta, de gyakorlatilag csepp a tengerben, amikor valaki valami újat publish-ol, pedig két napja megy csak az akció. Aki egy hónap múlva érkezik a partiba, esélye nem lesz nevet szereznie magának,mindenki a már "befutott" pályaépítők műveit fogja figyelni.
-
föccer
nagyúr
válasz
Mythsardan #324 üzenetére
Köszi szépen. Azért nem kell piedesztára emelni, nem akkora "nagy szám"
Csináltam egy olyan verzióját is, amit összenyomtam annyira, amennyire lehet, de azt nem osztottam meg, mert azt már bárki meg tudja csinálni.
Használjátok egészséggel.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Mythsardan #320 üzenetére
Egy picit lassan reagál a rendszer, mert 3 mp-nél nem lehet rövidebb a gombok jele, de majd erre is kitalálok valamit.
S-R flip-flop by Foccer néven megpróbálom megosztani, hogy megnézzétek működés közben is.
üdv, föccer
-
Иван
őstag
Bocs a problémáért, de én csinálok a DLC-vel egy mapot, rákkatintok, hogy play and build el is kezdi tölteni, pörög a kis kör, de mikor végigér, még percekig szütymörög, de olyan sokáig, hogy eddig egyszer sem vártam ki, amíg végez. (Ami azért is érdekes, mert a legelső buildelése, mikor kijöt a DLC és kipróbáltam, kb 1 perc alatt végzett). A pályák nem olyan eszeveszetten nagyok vagy összetettek, szóval nem értem.
Kérdés, hogy ez nagyon hosszú build idő csak nálam abnormálisan hosszú, vvgy tényleg sokáig dolgozik? (Akkor meg miért volt a legelső gyors?) Ja, gépem 2 giga RAM, egy e4500 @ 2,66 ghz-en, GPU meg 9600GT de annak ehhez nem lesz köze.
-
föccer
nagyúr
válasz
Mythsardan #318 üzenetére
Jaja, tényleg. S-R flip-flop kell ide.
Mindjárt neki ugrom és megbuherálom.
üdv, föccer
-
Mythsardan
aktív tag
Így hirtelen ennyire futotta, majd még nézegetem, hogy hogy tudnék finomítani rajta. Ezzel, ahogy én csináltam az a baj, hogy bekapcsolni ugye be lehet a legelején, majd megszakítani vagy úgy lehet, hogy egyszer benyomod a gombot és utána újrakezdésig megszakítva marad, vagy időzítőt raksz rá, úgy viszont csak 3-30 mp-ig lehet megszakítani.
-
föccer
nagyúr
válasz
Mythsardan #314 üzenetére
Zsír. Jöhet róla a screenshoot. Kíváncsi vagyok, hogy hogy sikerül. Én is nekiugrom majd.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Mythsardan #312 üzenetére
Még nem tudom, de az emelhető panelekkel és a lézerekkel szerintem megoldható. Este megpróbálom megcsinálni.
üdv, föccer
-
S0m30n3
aktív tag
Na jó, második mapommal már nagyon szívok... mindenkinek jó tanács: olyat nem lehet csinálni, hogy egy gombbal kikapcsolsz valamit, majd egy másikkal be. Mert ugye csak be/ki opció van és ha kettő gombot is hozzárendelsz pl egy beamhez, akkor az a beam addig fog menni, amíg mindkettő gombot meg nem nyomod... Hiába próbálom elérni, hogy egyik gomb lekapcsolja, majd a másik vissza, nem lehet... pedig arra alapoztam a pályámat a két legfőbb részénél.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Mythsardan #306 üzenetére
Köszönöm.
Reggel még csak 11 rating alapján volt 3 csillagos a mapom és csak 47-en játszottak vele. Most, hat órával később már 471-en játszottak vele és 100 rating alapján 4 csillag.
Azért vannak durva pályák, amikkel már 30.000-ren játszottak...
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Mythsardan #304 üzenetére
Valahogy ki lehet deríteni, hogy a workshop hányadik oldalán is található meg jelenleg az én mapom? Azért kíváncsi lennék, de nincs kedvem végignézni több száz oldalt.
És hogy tudok a mapom oldalán válaszolni egy kommentre? Ilyen lehetőség nincs is? Össze-vissza mozgatom az egeret annál a kommentnél, amire szeretnék választ adni, de csak delete opció jelenik meg...
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Mythsardan #299 üzenetére
Olyat nem lehet, hogy kiadod a mapokat egyenként, aztán amikor úgy érzed, hogy kész a pack, akkor packba teszed őket utólag és már úgy is meg fog jelenni a Workshop-ban?
Eddig dolgoztam az első mapomon, egyáltalán nem volt semmi ötletem, meg csak tesztelgettem, hogy miket lehet bele tenni, de aki akarja, az nézze meg:
LINK.
(azért van annyi gomb meg ilyesmi, mert direkt az összekötő vonalak adják a világítást. végén pl. nekem tetszik, hogy minden narancssárga az egész teremben.)
-
lazsi
tag
Van esetleg valaki akit érdekelne egy double pack egyik példánya a mostani akcióban? Így fejenként csak 4.25€ lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest