-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
longue
csendes tag
válasz DM-Fan #67846 üzenetére
Természetesen: 5,1 SACD, DVD-A, DSD-filék, amit találni a neten, és azért CD-t is hallgatok rajta, főleg HDCD-t. A 2910-nél sokkal jobbnak tűnik. Sztereó SACD-ra, CD-re a DENON DCD1500AE- PMA 1500 párost használom főleg.. A két első hangfalat a PMA hajtja, csak a maradék 3.1-en dolgozik a Marantz SR-6500, az én füleimnek ez így bőven megfelel.
-
longue
csendes tag
válasz DM-Fan #67804 üzenetére
Én azért vettem Oppo-t a 55VT60 mellé, mert nem akartam jóval drágább házimozi erősítőt venni, a meglévő Marantz helyett (csak analóg 7.1 bemenet, nincs HDMI), ami mellé ugyancsak kellett volna még egy Blu ray játékos is. Így nyugdíjba küldhettem a Denon 2910-et. És, ha nem is tartjátok megfelelő média playernak, de nekem annak is tökéletes.
-
longue
csendes tag
válasz liszi70 #66466 üzenetére
Igazából a PZ700-asra már nem emlékszem, de közeli ismerős, akinek eladtam, meg fogom nézni (2007-es gép). A VT-60 januári, de az RTL-lel küzdök erősen, rengeteg fehérmosás, de még mindig látható világos felület alatt. Amúgy nem különösebben zavaró, de VAN. Mint már régebben is írtam sem a fogyasztás, sem ez a minimális ghost nem érdekel a gyönyörű képminőség mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Mobil flották
- Politika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Háztartási gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl