-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Szüleimnél most már pár hónapja megy egy 42x60.
Az x20-hoz képest sajnos azt el kell ismerjem, hogy:
- kevésbé sugall minőséget a készülék (a talp és a káva is sokkal gagyibbnak hat)
- világos tartalomnál számomra már eléggé zavaróan, hangosan cicereg a táp
- ha a 'feketeszint kiterjesztés' középállásban (alapállás) van, akkor valóban inkább szürke a feketéje, ha javítani akarnám a feketét, akkor elvesznek a sötét részletek. Az x20-on a feketeszint sokkal jobbnak tűnik
- tévéadásoknál (m1 hd-n is) gyakran látok náluk poszterizációt (az x20-on soha még hasonlót sem láttam)
- a saját hangszórója már nagyon móricka (az x20-nak sokkal jobb hangja van magában), ettől az 5-ös sorozatú Samu ledes csodákat idéző hangminőségtől még tragyigább az összhatás.
- tétlenségi kikapcsolás (minden újabb pana modellben így van sajnos) már 4 óra után van (nekem jobban tetszik a korábbi 2 órás lehetőség)Ezzel együtt 110K-t megér, és még mindig inkább vállalható a képe (plazmás mozgóképek, elég jó kontrasztarány), mint bármelyik eddig általam megcsodált lett és litván lcd tv-nek.
Persze nyilván nekem semmi se jó (legutóbb otthoni körülmények között hd tévéadásokkal a 42st60 fényerejével sem voltam kibékülve, és még az újabb full hd panák vibrálása alapból zavar).
Én is arra jutottam, hogy - ha netán mégis összejön a sok-sok nem tervezett kiadás után - nekem egy 50GT60 lenne való (ha be tudnám úgy állítani, hogy ne lássam ennyire a vibrálást), ha lesz még valahol, mire odajutok.
Ha nem lesz, akkor így jártam, mivel úgyis első sorban filmezésre kellene a gáz tv-adások mellett, lehet, lens-shiftes proji lesz a vége.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
milszab
senior tag
Arra számíts hogy a feketéje nem lesz valami csúcs. Szerintem inkább közelít egy led tv-hez sajnos. Én kapásból küldtem is vissza, mer nagyon lehangoló volt amit láttam. Aztán rendeltem is be egy st60-ast, aminek elég nagy volt a táp zaja, de mivel már nem tudják cserélni, mer kifutott, most vagy visszakérem a pénzt vagy benevezek egy GT-re. Tv kell szóval valószínűleg az utolsó variáció lesz. Persze ennyit nem akartam kiadni egy tv-re de úgy látom olcsóbban csak szart kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest