Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DM-Fan

Topikgazda

válasz #75912448 #64666 üzenetére

"Moziban sem keresi senki a VT60 képminőségét - akkor nem járnánk a környékére sem - csak élveznénk, vagy élveznénk, ha tudnánk :)) de többnyire pocsék kép ill hangminőséget kapunk. Ezért építünk magunknak"

Ez azért így nem igaz, én pl. a moziban is a VT60 képminőségét keresem - óhatatlan, pláne mióta magam is birtoklok egy VT60-at. Egyébként azért vannak itthon is olyan mozitermek, amelyek azért jó közelítéssel tudnak közel olyan képet produkálni, mint egy VT60 - igyekszem ezen termeket preferálni. Tény, hogy a többség azonban elmarad ettől és a képmérettel operálnak inkább - ettől függetlenül én szívesen járok moziba heti rendszerességgel, mert azt azrt nem mondanám, hogy pocsék a kép- és hangminőség. Konkrétan idejét sem tudom, mikor voltam utoljára olyan vetítésen, ahol ne digitális kópiát néztem volna pazar képpel és hanggal.

Az itthoni filmnézésnél viszont az elérhető legjobb képminőség a szempont számomra és annyira nem bánom, hogy "csak" 65"-t nézek, bár magam is érzem, hogy a 2,5 méteres vetített képátlónak azért megvan a varázsa otthoni környezetben. De most jópár évre elköteleztem magam a jelen készülékem mellett és nagyon remélem, hogy hiba nélkül működni is fog ezen időtartam alatt.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

• Norbi 72

veterán

válasz #75912448 #64666 üzenetére

A "gyengébb",erősen idézőjeles,de ezt te nyilván tudod. ;]

És igen,többnyire gyári BD korongokkal etetem.Bár most 1080-as mkv-t nézek.

Szerintem messze veri a legjobb mozikép minőségét,de erre nem vennék mérget..

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák