Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz balisz #81745 üzenetére

    Azért szerintem elég nehéz párhuzamot vonni Peter Jackson, vagy James Cameron, mint kísérletező rendezők és a mulatós műfaj között. Mint magam is említettem: Cameron mindig is maradandót alkotott technológiai értelemben is (egyébként ő nem is a 48p, hanem a 60p híve az újabb Avatar-ok kapcsán), Jackson már kicsit kétesebb megítélésű a technológiát illetően, rendezőként természetesen kiemelkedő.

    A jazz-t is nehéz színvonal és komlpexitás vagy akár igényesség terén a mulatós műfajjal egy napon említeni. Más zenei előképzettéget kíván meg az egyik, mint a másik. Persze, ha nem vagy zenész, vagy nem kerültél komolyabb kapcsolatba a zenei műfajokkal, akkor erről nyilván fogalmad sincs, különben nem írnál le ilyen nyilvánvaló sületlenséget.

    Meglepődnél, hogy a 48p-rajongók táborához képest mennyire nem réteg-műfaj a jazz, ha már arányokat kéne összehasonlítani. Márcsak azért is, mert a 48p műfaj, mint olyan gyakorlatilag az említett film kapcsán ki is merül, a jazz meg, khmm... de hagyjuk is, mert ez nem a te asztalod, ahogy olvasom.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák