Új hozzászólás Aktív témák

  • balisz

    senior tag

    Hogy reagáljak az utóbbi napok komment-eire is: szerintem addig egészséges ez a fajta "csak minőségi tartalmat nézek csakis csúcskészüléken" hozzáállás amíg nem vesz el az élvezetből más esetben. Pl. havernál szenvedés nélkül végig tud nézni az ember egy filmet akár rosszabb minőségben, LCD tévén is vagy megnéz egy filmet (vagy meghallgat zenét) akkor is ha csak rosszabb minőségben elérhető. Ha valaki nem képes egy filmet vagy adást élvezni csak azért mert LCD-n van vagy rossz a képminősége akkor ott már szerintem bajok vannak.

    Sajnos ha tudat alatt is, de az ilyen emberek lenézően beszélnek azokkal akik szerintük nem megtelő módon csinálják gyakorlatilag ugyan azt amit ők maguk is. Érdemes lenne az ilyen stílusú megnyilvánulások előtt átgondolni azt, hogy mindenkinek kicsit más az értékrendje és az ami nekünk fontos az másnak már nem annyira. Lehet úgy is nyilatkozni az SD adásokról, hogy közben nem állítjuk be azokat az embereket alsóbbrendűnek akik azt nézik.

    A sznobizmust egyébként meg nem kéne használni ebben a kontextusban, mert nem azt jelenti amire itt egyesek használják, hanem azt hogy valaki megjátssza a minőségre törekvőt, amire szerintem itt nincs példa.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák