Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz hunspikey #58647 üzenetére

    Abszolút így van. Én egyébként azt sem értem, hogy milyen hardverrel tervezik kiszolgálni a 4k kijelzőket: épp egy hónapja debütáltak az új konzolok, amikre azt ígérték, hogy 1080p60FPS-sel tolják majd a játékokat és ez már most, a start után megdőlni látszik, mert már most van jópár cím, ami nem fut 60 FPS-sel. Namost kérdem én: milyen vas tudja majd 4k felbontásban, high detail level mellett meghajtani ezeket a paneleket?

    A filmes tartalom hiánya annyira nem gáz, mert a filmszalagra forgatott anyagokat be lehet digizni akár 8k-ban is (sőt, egyes régi filmek felújításánál így is tettek már eddig is), illetve 4k adás is lesz, tudtommal hazánkban is lesz kísérleti jellegű 4k közvetítés az idei futball-világbajnokságról. A probléma igazából az ezzel, hogy adathordozó még nem nagyon van alá és a láncok minden tagját (pl. erősítők, lejátszók) is ki kell majd cserélni hozzá - mondjuk a gyártók pont ezt akarják: vásárolj csak.

    De szerintem is nagyon elkapkodott dolog ez még, nem idén, de nem is jövőre fog ez berobbanni, ráadásul 65" alatt tényleg nem is nagyon látom értelmét. A legjobb, hogy a Samsung Galaxy S5 már UHD felbontású kijelzőt kap! Agyrém!

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák