Új hozzászólás Aktív témák

  • SpaceKombajn

    tag

    Sziasztok!

    A héten voltam Budapesten és bementem a Hegermalom utcai Panasonic boltba, hogy megnézzem a 42ST50-et, esetleg a 42GT50-t, SD sportadást szerettem volna nézni, láttam is csak sajnos IPTV adás volt és ez eléggé borzasztó volt, divx szerű elmosódás, rosszabb volt az kép, mint nem IPTV-s adásoknál az LCD-k képe, gyorsan el is ment a kedvem a vásárlástól. Itt mondták is, hogy menjek át az Allee-ben levő üzletükbe, mert ott UPC kábel TV van, nos csak volt, mert ott is IPTV, ugyanolyan rossz képpel. (HD adások sem voltak hűde jók) Ezután eszembe jutott, hogy voltam fent tavaly is, akkor G30-at nézni és akkor sokkal jobb volt a kép (persze akkor mág kábel TV volt), de az sem volt az igazi, bár kb.3 méterről már elfogadható volt, kettőről az sem volt szép, IPTV minden távolságból rossz volt. Westendbe már nem mentem át, amúgyis nagy tömeg volt egész Pesten, és lehet ott is IPTV lett volna.
    Szóval lenne egy nagy kérdésem a Fehérváriaktól, hogy akinek van ilyen TV-je (42ST50) és nem IPTV-je van (T-sat lenne a legjobb, mert az van itthon is, olvastam is,hogy az egyik legjobb képű műholdas, de azért plazmán is szeretném vétel előtt látni, CRT-n gyönyörű) és van sport1,2 és eurosport 1,2 (tudom az euro1 az van HD-ben de csak ez a T-nél, több nem) annál megnézhetném-e.
    Való igaz HD-t kell nézni, ha lenne euro1,2 és sport1(dec 17-től UPC kábelen van HD is, kérdés bevezeti-e a T és mikor),2 HD-ben akkor már itt is lenne a TV.

    Főleg sportot néznék (azon belül is focit, F1, WTCC, NFL, snooker stb.) olvastam előjőtt a sávosodás az ST-ken ezért akartam látni a GT-t is, és persze sorozatokat néznék (720p), azokkal biztos nem lenne gond.

    Ha nincs ilyen, akkor jó Budapesten is bolt név, ahol meg tudnám nézni ezeket, mert akkor lehet lesz még egy utam.
    Köszönöm.

    spacetime

Új hozzászólás Aktív témák