Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    De amikor en mondom hogy nemcsak a nagysag szamit hanem a minoseg is, akkor azonnal le vagyok ugatva.
    Ha egy jobb 42-es tv es egy rosszabb 50"-os kozott kellene valasztanom en inkabb a kisebbet reszesitem elonyben, mert nagyon nagy kulonbseg van pl az u-és a g szeria kozott. Az ára pedig tök ugyanaz.
    Legyetek buszkek arra, hogy igenytelensegre tanitjatok a fiatalsagot, es hogy az egyeni izleseteket akarjatok mindenkire ráeroltetni. Egy 50"-os also kategorias plazma tv-n 2 meterrol nezzen az sd adast, aki vak, de legalabbis min.4 dioptrias a szemuvege, mert annyira ocska a kepminosege. Miert gondoljatok, hogy mindenki bluray-t fog nezni egy"olcso" 50-os tv-n, amikor arra nincs penze a juzernek, hogy vegyen dragabb plazmat , akkor honnan lenne akar csak 50 db bd lemezre, aminek az arabol mar gt-vt szeriat lehetne venni.?????
    Tök logikus. Ott fog ulni egy hatalmas meretu tv elott es zokog, hogy milye sz.rt vett maganak mert nem lesz penze bd-re. Ez legalabb olyan, mintha mindenkinek 3000 ccm-es autot akarnal tanacsolni megvetelre, aztan havonta
    100 km-t menne vele, mert nincs penze benzinre.
    Innen kezdve egy bizonyos ember hsz-eit kifejezetten korlatoltnak kell tekinteni
    emberi oldalrol nezve. Eddig ugynis a meret a lenyeg felkialtassal terelt mindenkit a minel nagyobb plazmak megvasarlasa fele.

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák