Új hozzászólás Aktív témák

  • snots

    tag

    Gyors kérdés, bocs, ha volt már.

    Nem olyan régen megvettem a Control Ultimate editiont PS5-re (lemezes), azonban telepítés után egyszerűen nem tudja felrakni a 1.000.003-as patch-et. Próbáltam úgy is, hogy internetelérés nélkül telepítetem, mert olvastam valahol, hogy az is bekavarhat, hogy még telepítés közben akar ráfrissíteni a konzol a játékra. CE-107857-8 hibát kapok, Google-ös keresés alapján ezzel nem vagyok egyedül, másokkal is előfordul, más játékkal is.

    A legszebb az egészben, hogy még csak ki sem tudom törölni a hibaüzenetet. Ha a hibaüzenetnél arra megyek, hogy "Mégse és törlés" semmi nem történik. A játék meg minden egyes alkalommal szól, amikor indítom, hogy nincs fent a legfrissebb verzió.

    Próbáltam még ezt a User Account/Restore Licenses opciót is, az se segített. Más játékokkal nincs gond, ezt is lesz*rnám, de legalább a hibaüzenetet el tudnám tüntetni. :)

    Jópár gond van a PS5-tel még így majd egy évvel a megjelenés után is, pl. a Rest mód hol működik rendesen, hol nem, én is jártam úgy, hogy Rest módból visszajőve bármit csináltam a kontroller nem akart működni, ez különösen nagy élmény volt a Returnal játék alatt, amiben ugye nem lehet menteni.

    Ja, a cache törlését is próbáltam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák