Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz RangerFox #67989 üzenetére

    Itt lesz az ízlés beli különbség akkor. Mert szerintem a Morales épphogy szebb volt szerintem. Vagyis egészen pontosan az volt, hogy megnéztem az RT-t, "hűha! látom magam a kirakatban" aztán átváltottam 60fps-re, és végigjátszottam. :D

    Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy számomra szinte bármelyik PS4 játék (leginkább az ex-ek) kinézete is elég volt. És nem vagyok úgy ráállva, hogy apró részletekig nézem a grafikát, hogy milyen, az összkép a lényeg. Így számomra (az én szememnek), jelentős ugrás kell nekem, hogy előjöjjön megint a "hűha de durva" érzés. TLOU2, Death Stranding, RDR2 az már nálam "mindenre elég" grafika. És én akkor fogok beszélni valódi nextgen-ről ha ez az ugrás megtörtént. Most a nextgen kb csak annyit jelent, hogy megjelent PS5-re is. Vagy kicsit szebb PS5-ön.

    Amúgy Kojima megmutatta, hogy mit lehet kihozni a HZD motorjából. Nem tudom, hogy a Guerilla követni fogja e őt. Dizájnban, stílusban eléggé különbözik a DS és a HZD, de a DS elég magasra tette a lécet. Illene megugrani.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák