Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    Topikgazda

    válasz boost #38787 üzenetére

    Nem kellene folyamatosan "STOP" -ot kiálltani ha a kérések tiszteletben, ellenkezés nélkül be lennének tartva (tisztelet a kivételnek, ilyen is előfordul) , valójában ha így lenne, nem kellene se kettő se három topikgazda, én sem tevékenykednék itt, elég lenne csak egy, vagy lehet topikgazda rendszer se kéne. Sajnos nincs így, nagy forgalmú topikról beszélünk vegyes tagokkal és vegyes tartalmú hozzászólásokkal, sokszor olyanokkal amik egy ideig igen aztán nem, vagy egyáltalán nem férnek bele egy amúgy szakmai topik profiljába.

    Amikor utóbbi történik, a Topikgazda feladata és joga erre felhívni a tagok figyelmét az ÁSZF alapján (amit egyébként a regisztrációd során elfogadtál, érdemes áttanulmányozni) , és kérheti a tagokat a szabályok betartására, egyes indokolt esetekben a hozzászólások törlésére, akár moderátorokkal történő egyeztetéssel. Azért hozták létre ezt a rendszert, hogy segítsük a korlátozott erőforrásokkal rendelkező moderátorok munkáját, fontos megjegyezni ahogy előttem páran még tették, hogy mi magunk nem vagyunk moderátorok, nem hozhatunk meg olyan komolyabb döntéseket és szankciókat amiket ők igen, ellenben az érvényes szabályokat be kell tartanunk és tartanunk. Mindegy, hogy minek nevezel minket, lehetünk biztonsági őrök vagy moderátorok jobbkezei is, a lényeg, hogy nem viccből kérünk meg titeket egyes esetekben bizonyos dolgokra, pláne nem szórakozásból. Önkéntesen végezzül ezt közösségekért, szabadidőben (nyilván mert szeretjük csinálni).

    Kiemelném újra, hogy ez egy szakmai topik, és mint szakmai topik, ez (és az ÁSZF) megadja az iránymutatást azt illetően, hogy a topik profiljába mi a mettől meddig. Szerencsére egy olyan, remek kivitelezésű fórumot tudatunk magunkénak, amiben bárki szabadon hozhat létre topikot, (indokolt esetben) mindennek meglehet a maga kis topikja, ez segíti a rendet, és az átláthatóságot. Nekünk is van OFF topikunk, pontosan azért, hogy az ON topik esetenként ne úgy nézzen ki mint egy kuplerájos szoba.

    Tiszteletben tartom ugyanakkor a véleményedet, de szintén tisztelettel kérnélek meg abba, hogy a munkánk (indokolatlan) megérdőjelezése helyett inkább működj együttt velünk. Hidd el, mindenkinek jobb lesz.

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák