Új hozzászólás Aktív témák

  • japunk

    aktív tag

    válasz VTom #36165 üzenetére

    Szerencsére engem ezek az Ubisoft kreálmányok abszolút nem érdekelnek. Sajnálom hogy a Far Cry sorozatnak is az lett a sorsa, ami, pedig a 3. résszel tényleg nagyot alkottak. Manapság mi megy?

    - AC: keresnek egy történelmi kort amibe belepakolják ugyanazokat a mechanikákat, ugyanazokkal az unalmas sidequestekkel, ugyanabba a rohadt nagy élettelen világba aztán ráhúzzák mennyire hatalmas ez a játék mert 200 órát is el lehet vele tölteni (amit egy Witcher 3-ban is el tudsz de jóval érdekesebben)
    - WD: kiadják harmadjára is ugyanazt az open-world játékot amit próbálnak frissíteni egy kis "hackeléssel" de számomra pontosan ugyanolyan mint bármelyik másik open-world cím
    - FC: szintén keresnek egy országot/megyét/bármit ahová kitalálnak egy diktátort aki persze hogy iszonyat őrült, de te mehetsz megint tornyokat elfoglalni hogy lássál valamit a térképből a végtelen semmilyen sidequestek mellett a végső katarzisra várva, ráadásul nekem baromira nem tetszett már az sem hogy bevezették azt hogy társakat tudsz magad mellé felfogadni (azért a 6. részre szerintem majd ránézek de csak Giancarlo Esposito miatt)

    Alapból nem az én asztalom az open-world stílus néhány kivételtől eltekintve, de legnagyobb etalon számomra a Breath of the Wild. Ezeket a futószalagon gyártott "játékokat" én abszolút nem tudom értékelhetőnek nevezni, főleg hogy megveszed teljes áron az alapjátékot majd még utána súlyos ezrekért vehetsz magadnak még játékidőt pár hülye küldetéssel meg különböző páncélokkal/lovakkal/fegyverekkel. Nekem ez a véleményem a mai Ubisoftról, tudom hogy sokaknak ez bejön, örülök nekik, de nekem ez tök ugyanaz a szitu mint amikor valaki megveszi évente az épp aktuális Fifát.

    Utolsó cím amit kiadtak és a mai napig az egyik legnagyobb favoritom az a Child of Light volt. :)

    [ Szerkesztve ]

    The owls are not what they seem.

Új hozzászólás Aktív témák