Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
-
Perseus65
friss újonc
Sziasztok
Konzolvilágnál rendeltem elő a PS5-öt Szeptember 16.-án.
Szeptember 22.-én kaptam egy emailt miszerint nem jut a megjelenés napján konzol számomra.
Itt volt is egy olyan link hogy megtartom a rendelésem és várólistán maradok vagy sem.
Sajnos én ezt a linket tegnap vettem észre és értelemszerűen akkor is kattintottam arra hogy megtartanám a rendelésem.
Tudja esetleg vki h ebben az esetben elvész az akkori rendelés és úgy számolják mintha tegnap rendeltem volna vagy megmaradt az eredeti rendelési sorrend szerint?[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Tényleg, egy kérdés a Sony Szalon-tól rendelőkhöz. Nem követtem annyira a dolgot, végül mikor kapta meg az, aki kiszállítással kérte?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zanik
addikt
Egy 20 perce kaptam e-mailt a KV-tól, belefértem a decemberi szállítmányba. Előleget kérnek most is. Az előrendelésem július vége volt.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
eisento
addikt
-
ambushka
aktív tag
PSN ambushka8989
-
Zanik
addikt
-
SoundBox
aktív tag
Szerintem az Euronics-nál is egy nagy kamu hogy minden előrendelőnek tudnak biztosítani konzolt, most beszéltem az ügyfélszolgálattal azt az információt kaptam hogy folyamatosan érkeznek be a konzolok a raktárra és így tudjak teljesíteni a rendeléseket hát nah ezt nem hiszem...
-
-
Rocso666
csendes tag
válasz -=Jam=- #35517 üzenetére
Nekem az egyik Euronicses előrendelő azt mondta , hogy beszélt ma az ügyfélszolgálatos csajjal , és azt a választ kapta hogy készlet hiány miatt nem tudják szállítani.. :/
Valamint , hogy az ÁSZF szerint 2-30 napig tarthat a szállítás , és csak akkor teljesíthető ha kaptunk egy konkrét visszaigazoló email-t ( ami a raktárkészleten múllik..) Valamint türelmet kérnek.. -
-=Jam=-
őstag
-
-
Szilágyi84
senior tag
Azt nem lehet valahol kikapcsolni esetleg, hogy a gép bekapcsolásnál ne kelljen profilt vagy fiókot választani ? Hanem automatikusan belépne a menübe a megszokott profillal rányomás nélkül.
-
GegeWarrior
senior tag
Ez a venom töltő gyorsabban tölti a kontrollert, mint a gyári zsineg?
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
bajormisi
csendes tag
Most kaptam Konzolvilágtól.
“rendelések sorrendje miatt lehetőséged nyílt arra, hogy a 2020. december 24-ig központunkba érkező szállítmányból beszerezhesd várva várt konzolodat, amit egy 20.000Ft-os előlegbefizetése ellenében tudsz biztosítani magadnak.”
06.27 . Rendelés és lemezes.
Na végre valami. -
F-ECT$
titán
válasz Szilágyi84 #35524 üzenetére
PS4-en lehet, szóval remélem itt is.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
nagyúr
válasz ambushka #35513 üzenetére
Ha lehet hinni az elemzőknek nagyjából 2M+ példányt adtak el. Ezt azért nem kevés idő alatt halmozhatták fel, szóval ha leürült a készlet és ekkora kereslet van, akkor csak a jó isten tudja mikor lesz mondjuk ténylegesen a polcokról levehető a konzol.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz tboy93 #35529 üzenetére
Mindenki azt mondja, hogy a decemberi esetleges szállítmány kicsi lesz.
Januári a karácsonyi leállás miatt nem várható.
És ezek alapján a február-márciusi még bőven nem fogja fedezni a keresletet, pláne ha addig jön még néhány nagyobb cím is, ami szebben/jobban fut PS5-ön.
Dive ever, work never.
-
Sapphi
aktív tag
válasz tboy93 #35533 üzenetére
Alapvetően a vírus biztos odavert a gyártásnak, ettől még fel lehetett volna készülni a rohamra, hiszen ezt már előre lehetett látni.
Szerintem a Sony ezt nagyon elbaltázta és lehet sokan azért választanak majd másik eszközt, mert a karácsonyfa alá a szülők szeretnének betenne valamit a gyereknek.
Bízom benne, hogy februárban azért már hozzá lehet jutni a konzolhoz "verekedés" nélkül is. Addig részemről szúszá.
-
kicsako
őstag
Dejo, nekem is ott csücsül a spam mappaban a KV-s megerősítő levél most rányomtam, hátha jut még az ideiből..
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
nxswitch
senior tag
Nektek bejöttek a játékok amit konzol mellé vettetek?
DS nekem az egyik kedvenc játékom lett. Első souls játékom, de nagyon szeretem. Láttam az évek során Dark Soulst, de valamiért sosem fogott meg, ez viszont igen. Láttam, hogy sokan eladják, mert nehezebb mint gondolták, vagy nem ismerték.
CoDot vettem még mellé, de egyáltalán nem jött be, pedig vártam nagyon.
-
syler123
veterán
A mediamarktnál valaki rákérdezett már, hogy a 19.-én megnyitott rendeléseknél a < 1 hónapot valós decemberi szállítmányra alapozzák? Jó lenne tudni, hogy csak annyit engedtek-e rendelni, amennyi készlet várható.
Bár amilyen béta a ps5 szoftvere engem már annyira nem is érdekel mikor jön meg, addig hátha foltozgatják. Bár ha hardware-es hiba a fagyás, akkor azt nem nagyon oldják meg szoftverfrissítéssel.[ Szerkesztve ]
-
-
Madwe
nagyúr
válasz Elektrosokk #35546 üzenetére
Kereslet kínálat
-
keIdor
titán
Lehet, hogy jót tett SP: MM-nek a frissítés, mert ki is vittem a játékot, eltelt 2 és fél óra és minden stabil eddig.
A játék nagyon szép lett, gyönyörű a hóesésben, OLED-en eszméletlenek a színek, a kontraszt. RT-vel játszottam végig.Jó rövid tényleg viszont. Ismét teaselték a végén a második részt!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Elderath
őstag
Miért lenne a fagyás HWs probléma? Egyesek már miket ki nem találnak. Biztosra veszem, hogy ezek mind szoftveres gondok, semmi köze HWhoz
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest