Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz Elderath #163986 üzenetére

    Lenyomtam azt a boss-t, nekem nem a dinamikájával volt bajom a harcnak. A souls játékokban elég jól lehet látni mikor indul a támadás, itt sokszor olyan lehetetlen mozdulattal sebzett le és kicsit ütemtelennek éreztem, a dodge-olás meg tök használhatatlan alapból, csak a blink vagy minél éreztem értelmét. Volt, hogy konkrétan a háta mögött voltam és bekaptam valami sebzést. Ok, hogy ott ki vannak a skillek húzva, de a végleges játékban nem így fogsz indulni, sokkal jobban rá leszel kényszerülve az alap dodge-ra, parry-ra.

    Engem a zenéje idegesített, inkább le is kapcsoltam. A lock on rendszer sem működött rendesen, nem akart úgy váltani az ellenségek között, ahogy kellene vagy szerettem volna. A platformeres részek meg irgalmatlanul suták, a szájszinkron is gyenge. Balanced módban játszottam, engem a grafika sem nyűgözött le, nem ronda de azért nem látom a DMCV-höz képest ezt az 5 év és egy generáció különbséget.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák