Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    Hétvégén belenéztem én is a Suicide Squadba, hát... ennél a játéknál fokozottan érdemes komolyan venni az epilepszia warningot, mert ennyi repkedő effektet és számot komolyan max a Vampire Survivorsben láttam. A különbség, hogy ott közben kb. semmi dolgod, itt meg azért jó lenne néha látni, mit is csinálsz vagy miért, de sajna esélytelen. :D
    De amúgy röviden vélemény: sztoriban még az ezer éves DC Universe Online és Injustice 2 is leiskolázza, gameplay loop repetitív és túlságosan hasonló minden karakterrel, bossharcok Rocksteady-hez méltatlanok. Az egész játéknak van egy erősen 7. generációs vibe-ja amúgy, a squad based coop shooterek hajnalán voltak hasonló játékok. Külön fájdalmam, bár sokak számára nem lesz fontos, hogy sikerült megnyerniük korunk egyik legkarakteresebb szinkronhanggal rendelkező színészét Brainiacnek, hogy aztán felismerhetetlenségig torzítsák.
    Pozitívum a karakterek, nekem eladták ezt a Suicide Squadot, néhány poénon rendesen fel is nevettem, problémamentesen, szépen fut a játék, alapvetően jól is néz ki, karakter animációk top kategóriába tartoznak.
    Minden más meh, az a ~60%, amire beárazták teljesen valid szerintem, kölcsön lemezzel pont jó kategória.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák