Új hozzászólás Aktív témák

  • Sliderxy

    senior tag

    válasz #72042496 #117585 üzenetére

    Valószínű nem vagyunk egyedül ezzel. Egyre több ismerősömtől hallom, hogy unja az OW játékokat vagy idő hiányában ritkábban tudnak hozzá nyúlni és ha egyszer végre neki ülnek akkor a sok (sokszor felesleges) mellékküldetések után már azt sem tudják hol tartottak a fő sztori szálon, ezért inkább hanyagolják ezeket.
    Én a Witchert, Horizont, Black Flag-et nagyon szerettem, meg is csináltam bennük mindent amit csak lehetett, mert ezek számomra benne vannak a top 5-ben, de elég sokáig el is voltam velük, mert volt hogy napokig, hetekig nem volt időm velük foglalkozni. Ennél fogva sokszor én is jobban vágyom egy rövidebb, de tartalmasabb sztorira. Stray pl. nekem nagyon bejött, vagy ott van a Metro sorozat, azok sem túl hosszúak.
    Ettől függetlenül persze mocskosul érdekel az AC 3 utolsó része is és valószínűleg végig is fogom vinni őket idővel, de már lehet, hogy kisebb lelkesedéssel. Igazából ez csak a játékon múlik, hogy mit tud nyújtani, mindenáron már nem akarok összeszedni mindent. Amúgy sem érdekelt sosem a trófeák gyűjtögetése.

Új hozzászólás Aktív témák