Új hozzászólás Aktív témák

  • LeventeV

    senior tag

    válasz Wlac #82599 üzenetére

    Szerintem nem a VR volt itt a probléma. Még eléggé gyerekcipőben jár a technológia, az nem most futott volna igazán be, hanem majd 3 év múlva a PS5-el.

    Ha a Sony igazán okos lett volna, nem ad ki PS4 Slim-et, vagy Neo-t, hanem vár még 2 évet és bejelenti egyenesen a PS5-öt. A PS4 akkorra már 5 éves lett volna. PS1-PS2 között is ennyi év telt el. A PS3 generációja kiugróan hosszú volt. Mindenki megértette volna, hogy miért kell váltani.

    Ehelyett most kiadnak egy alig erősebb PS4-et, jól kitolnak a vásárlókkal, elvesztik a bizalmukat, sokan felháborodnak majd. Ráadásul 2-3 éven belül ez a konzol is elavul majd, így biztos lesz majd PS5, de akkor ezután az messze nem fog olyan eladásokat produkálni mint a PS4 2013 óta.

    Ha ezt tényleg meglépi a Sony akkor saját magukat szúrják tökön. Nem kell aggódjon a Microsoft, hogy mit találjon ki, hogy utólérje a Sony-t, mert a Sony maga fog segíteni nekik.

    @n000rbi: nem kell majd annyira aggódni az optimalizálás miatt. Az Xbox One hardvere ugyanaz marad, így arra amúgy is kell optimalizáljanak, így nem hiszem, hogy gondok lesznek a PS4-el. Inkább az lesz a baj, hogy a Neo-n minden szebb lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák