Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz Zanik #73793 üzenetére

    ...és koncsik:
    Köszönöm a válaszotokat! Ez a Maestro enged netes vásárlást, direkt ilyet kértem, kb. mindig ezzel vásárolok értelmes webshop-okban. De letettem róla, a PayPal-ra koncentrálok. Azt viszont nem értem, hogy miért nem működik.
    Jelen helyzet: Megnéztem a PayPal oldalát, ott látom a Preapproved payments részben, hogy a konzolról indított PP fiók regisztrációt a Sony élből elutasította, illetve értesítő email is jött: Sony Network Entertainment International has cancelled a Billing Agreement with you.
    Viszont a PC-ről indított társítás Active státuszú, csak éppen úgy volt beállítva, hogy elsődleges fizetési mód a PP balansz, ami 0Ft volt. Másodlagos nem volt aktív. Beállítottam annak, hogy a PP a bankkártyáról vegye le a kellő összeget ilyenkor (mint eBay pl.). Így se ment. Végül is feltöltöttem az egyenlegemet, most már tudnék közvetlenül PP-ről fizetni, erre a konzol ugyanúgy a bankkártyámat követeli (nem tudjátok, miért?), PC rendelésnél meg már éppen jó is lehetne mert nem azt mondja hogy gond van a kártyával, hanem hogy We've encountered an error while prcessing your order....blablabla, try again later. Próbálkoztam én később is, de nem jó.
    Elég hamar ki fogok így ábrándulni a Store-ból :(

Új hozzászólás Aktív témák