Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Engedjétek meg, hogy pár szót írjak a Battlefront-ról...amolyan "first impression" szinten. Úgy emlékszem volt ilyen kérés is.

    Grafika lenyűgöző...de tényleg. A képi hatások...a részletesség. Kicsit bosszús is vagyok mert egy csomó játéknál, hogy tereltek a készítők, hogy háát ez csak ippen 30-ra sikerült mert kevés a gép stb.. ráadásul nem hiszem, hogy egy 40 fős pvp-t kiszámolni kisebb meló mint egy pályaszakaszt megszórni pár scriptelt enemy-vel...de ki tudja. Bár a Killzone készítői is bebizonyították, hogy...lehet szaggatásmentes szép játékot írni konzolra. Ennél szebb nekem nem is kéne. Főleg az Endor pályán. A macik ahogy nyomulnak.. :D Él az egész...hihetetlen.

    Tartalom van benne...a gond inkább a(z egyelőre) 4 bolygó. Bele lehet unni. Az unlockimádók kaptak is meg nem is. Nincs benne 1000 féle fegyver....de ami van az használható.

    Én az egészet valahol inkább a CS-hez hasonlítanám mint a BF-hez. Ez itt most nem arról szól, hogy fegyókat unlockolunk/maxolunk meg kütyüzünk. Egy nyers csapatjáték ahol a győzelem a fontos.

    Nekem egyelőre fighter squadron mód jött be legjobban. Mindaz ami a BF Air Superiority-ben so-so...az itt tökéletesítve lett. Még 0-ról is lehet érvényesülni...X-szárnyúval csapatni...hajajj...régi álom vált valóra :C (Igen játszottam korábbi X-wing játékokkal...de itt az igazi)

    Day 1...és semmi crash, vagy hibaüzi....de még in game bug sem rémlik.

    Ez amolyan könnyed kikapcsolódás játék.... Nem érzem olyan hardcore játéknak mint egy Battlefield-et. Nem kell ezt annyira komolyan venni....Mi egyből party-ban kezdtük haverral. Élveztük. Nevetés...nosztaligázás..

    Viszont a régi trilógia ismerete kell a játékhoz. Anélkül az élmény 60%-a odavész... Rengeteg ismerős helyszín, apróságok itt ott elrejtve a pályán amik egy "laikusnak" fel sem tűnne.

    Szerintem minőségi portot kaptunk. Maga a játék is kifejezetten jó....kérdés, hogy meddig fog minket lekötni.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák