Új hozzászólás Aktív témák

  • PandaMonium

    őstag

    válasz Elims #67105 üzenetére

    Ha egy játékstúdió fordít arra pénzt és időt hogy lefordítsa egy termékét az angolon kívül más nyelvre akkor biztos lehetsz benne, hogy az adott régióban minden verzió tartalmazni fogja a fordítást. Legközelebb nyugodtan rendeld azt a verziót amelyiket szeretnéd ha tudod, hogy készült a játékhoz fordítás.

    (#67108) marilllyo:
    Na akkor egy kis kéziszótár. :DDD

    Progress klán = Egy olyan klán akinek az a célja, hogy elől járjanak a raidelésben, mindig a legújabb raideket nyomják egyre nehezebb és nehezebb fokozaton a jobb felszerelés reményében.

    Raid = Többen összegyűlnek egy "rajba", hogy egy vagy több főellenséget lenyomjanak. Játékfüggő, hogy hánytől nevezzük a raid-et raidnek, WoW-ban teljesen átlagosak voltak a 25+ fős csapatok, Destiny-ben ha jól tudom csak 5 vagy 6.

    Strike = Destiny-s kifejezés, nagyjából egy dungeon-nak felel meg a fentebb leírtakhoz hasonlóan, csak itt 3 fő mehet együtt.

    Napi = Napi küldetés, 24 óránként 1x lehet megcsinálni valami gyűjthető jutalomért cserébe amit aztán mindenféle "értékes dologra" lehet beváltani (hátasok, felszerelés, stb.)

    Bounty = A Destiny "hirdetőtáblája" kb. mint a Witcher-ben, ahol fel tudod venni a küldetéseket a városok tábláinál. Kicsit hasonló a napi küldetésekhez abban az értelemben, hogy ezek ismétlése is időhöz van kötve.

    What I cannot create, I do not understand

Új hozzászólás Aktív témák