Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzHUN

    addikt

    Sziasztok,

    Vettem nemrég egy használt PS4-et a konzol/ps4 exkluzív játékok miatt. Infamous Second Son-t ki is játszottam pár nap alatt, nagyon tetszett, meg is vettem gyorsan a First Light-ot is.

    Mivel nagyon szeretem a shooter játékokat, ezért még annak idején kipróbáltam az Uncharted PS3-on, mert nagy híre volt, de az irányítás miatt hamar feladtam. Most viszont tudtam venni egy Titan One-t (ChronusMax újabb kiadása?) és így lehetőség adódott arra, hogy kipróbáljak mindenféle shooter játékot egér+bill kombinációval.

    Eddigi tapasztalatok:

    Titan One-t PC-re és PS4-be is be kell dugni, felprogramozható, makrózható, ahogy a weboldalon is írják. PS4 ugye 10 percenként ellenőrzi a beviteli eszközöket, ezért a programjában külön be kell állítani, hogy automatikusan újra csatlakozzon az eszköz. Először pánikba estem, hogy 10 percenként ki kell húzni, aztán be kell dugni a Titan One-t, de szerencsére így semmi dolgom vele.

    Bekalibrálni elég egyszerű egérre, van guide. Biztos be lehet állítani 1:1-re is, játék függőek a beállítások, minden játéknak csinálható profil a Titan One programjában.

    Jelenleg a Killzone Shadow Fall-t nyúzom vele. Az egér irányítást úgy sikerült belőni, mint egy rosszul sikerült pc-s konzol portot, fényévekkel jobb így is mint az analóg karral célozgatni.

    Annyi hátránya van a dolognak, hogy se a mikrofont, se a touchpadot (csak az érzékelést nem érzi, gombnyomást kezeli!) nem kezeli a Titan One, mivel a PS4 csak bluetooth-on kommunikál ezekkel a dolgokkal. Így amikor valami miatt kellene a touchpad, akkor megnyomom a kontrolleren a PS gombot, megcsinálom amit meg kell, aztán megnyomom a "PS" gombra beállított billentyűt a billentyűzeten, és folytatom a játékot.

    Így pl az Infamuos Second Son egyáltalán nem javallott bill+egér kombóval játszani, de ahhoz nem is annyira kell. Killzone Shadow Fall-ban beállítottam kötélre a robotkát, lövöldözni elég vagyok Én is egérrel, sok esélyük szegényeknek így nincs.

    Bárkinek kérdése van még, nyugodtan fordulhat hozzám.

    Multiplayer-t nem játszom konzolon, csak offline tolom, így az online "csalásokkal" kapcsolatban sem most, sem később nem fogok tudni segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák