Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz gyuribácsi88 #37579 üzenetére

    Áhh ettől jobb lesz szóval sírjunk. Késett egy évet, nem jött PS+, 1 hónapig nem volt online... Fos hulladék sony undorító használhatatlan laggos ps4 nem megy az online se pfhej miez adjuk el közösen (milyen jó volna ha egyes tényleg megtennék :DDD )
    ... az senkit ne érdekeljen ám, hogy mostmár (jogos, hogy sokat késve de lapozzunk már mert k**va unalmas) egy nagyon fasza autós játékunk van, és 1 évig folyamatosan jönnek a tartalmak. Bárki bármit mond nem érdekel a Forza elmehet a búsba szvsz. Horizon2 abból állt hogy légpárnás járművek pimpelése után csúsztál a levegőben a szántóföldeken át.
    Grafika, fizika, extrák (időjárás, napszak stb..) minden alakul.. Egyetértek azzal, hogy rengeteget késett és sok baj volt vele valamint nem kaptatok meg 2 indiai pályát meg 1 ladát ingyen a PS+ mellé, de ha valaki tudna kicsit nagyvonalú lenni láthatná, hogy kezd összeállni a kép.

    tepenzed te azért nagyon el vagy tévedve a mai világban.. ilyen felfogással hamarosan éhenhalsz szerintem vicc nélkül. Alkalmazkodóképesség 0 :( A mondandóddal egyetértek csak ezzel semmit nem érsz csak magadat szivatod..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák