Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Chicago #276942 üzenetére

    "PS4 Pro-hoz tudtok ajánlani 32" monitort?"

    Minden monitor jó hozzá, ami PC-hez is ajánlható (HDMI 2.0 azért legyen rajta bemenetként), de azt már írták előttem, hogy csak FullHD és 4K felbontásokat támogat, közteseket (pl: 1440p) nem.

    "Jó lenne, ha 150 körül megúsznám és ne legyen ívelt..."

    Szerintem a monitoros topikban kérdezz. Nincs a PS4 Pro-ban semmi extra truváj, ami miatt más monitort igényelne, mint egy PC, hacsak nem a HDR-t akarod kihasználni, az viszont monitorok esetén jóval drágább mulatság, mint egy TV-vel (értsd: jó HDR csak nagyon drága monitorokban van).

    "Egy techninai kérdésem is lenne: a Pro is csak 60Hz-en működik, mi történik, ha egy 100+ Hz-es monitort kötök rá? Csak annyi, hogy nem használja ki a konzol a monitorban lévő lehetőségeket?"

    Vehetsz 100+ Hz-es monitort, hogy jövőállóbb legyen (PS5 már támogatja vagy ha PC-n játszanál vele később), de csak a PS4 Pro miatt nincs értelme. 60 Hz-en fog menni.

    "60Hz-en lassabb lesz a válaszideje?"

    Igen, de csak azért, mert a képfrissítés és a válaszidő összefüggenek, de PS4 Pro-val amúgy sem tudod kiaknázni a 100+ Hz-es gamer monitorok gyorsaságát, ezen ne rágódj. Egy pár éves UHD TV-nél minden bizonnyal gyorsabb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák