-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
Valhallat tolja valaki ps4pron? Mik a tapasztalatok?
Nekem az odyssey azért már volt h felhúzott, nem csak a töltési idők miatt, hanem h elég gyakran beröccent.. (ki is takarittattam, ujrapasztaztak, de nem nagyon segitett a porszívó hang mérséklődésén kívül, igy gondolom már a hw volt kevés alá). Nem azt mondom h jatszhatatlan volt, de néha zavaróak ezek a beakadások.
Viszont asszonynak elinditottam vmelyik nap az Originst (elvileg a Vallhallat uez a brigád csinálta) és annyira vajsimán fut az odysseyhez képest hogy el nem lehet mondani.
Nem vagyok se fps huszar, se grafikai náci, hogy azt vizsgaljam hol milyen a textúra, egy Oleden amire rá van kötve alapvetően nekem szép az odyssey grafja is, 30fpst is tök könnyen megszoktam a pc 60fps alá ne mizeriám után.
Kb az egyetlen komolyabb játék amivel még elbibelődok (bar az odyssey története annyira silány volt, hogy alig vártam hogy vége legyen) viszont igy h ps5 még a határban sincs, series xhez meg volt szerencsém de eladtam mert nem fogott meg annyira, igy nekivágnék itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- A kamerákra fókuszál majd a Nothing Phone (3a)
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest