Új hozzászólás Aktív témák

  • oliwire

    őstag

    válasz tboy93 #264415 üzenetére

    Nekem a Black Flag volt az első AC, PS4-en játszottam vele először. Kb 1-2 éve lehetett. A grafikát gondoltam, hogy nem lesz ütős a mai játékokhoz képest, így inkább a játékélmény miatt folytattam a játékot.
    Így ez lett az etalon, minden következő AC-t ehhez hasonlítottam. Szépen begyűjtöttem az összes AC részt a ps store-ból, mikor épp fillérekre leakciózták. Ügyeltem, hogy innentől kezdve megjelenési sorrendben játszak velük, így érezni fogom a fejlődést grafikailag, meg újdonságilag. Nem mindig éreztem fejlődést. Történet szempontjából kb az Ezio trilógia 1-2 maradt meg, a 3. nem volt már ütős.
    Az indiános AC3 irányításában a Black Flaghez nagyon közeli, így ott harcolni jó volt. A többit azért játszottam, mert az Origins is meglett, és nem akartam abba belekezdeni, mielőtt mindegyiket végig nem viszem.
    A Unityről már írtam, hogy szerintem jó lett, a multiplayer módot is szerettem benne. Az Origins annyira más lett, illetve talán annyira mást vártam tőle, hogy igazából sosem tudtam megnyugodni tőle. Történet jó volt, a hidden blade és a levágott gyűrűsujj eredete jól bele volt szőve. Az Odyseey meg mechanikailag ugyanez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák