Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Hogy én mennyire elvagyok ezzel a Battlefont 2-vel. Azzal a Battlefront 2-vel ami 2017 novemberében jelent meg, óriási botrány övezte, és hivatalosan is leállt már a játék támogatása. Kicsit több mint egy hete csak ezzel játszom. És ha belegondolok, hogy 3000ft-ért vettem egy akcióban... :)

    Most azt vettem a fejembe, hogy az összes hőst (amiből 22 van) felhúzom minimum lvl25-re. 5+1 van már csak hátra. A +1 az General Grievous, őt már elkezdtem, de annyira nem tetszik, hogy őt lehet, hogy nem húzom fel. Hiába szeretik sokan, nekem nem fekszik.

    Szóval ha gondolkodok rajta, hogy mi rosszat mondhatnék erről a játékról, én csak a irtó gyenge single player kampányt tudnám felhozni.

    Van a játékban 13-14 játékmód, rengeteg pálya, karakter. A pályákon külön napszakok. Járművek, hősök, hajók... elképesztő tartalmas. Bár még így is hiányzik belőle pár apróság, de ez már csak szőrszálhasogatás. Aki ennyi játékmódból se talál magának megfelelőt, az menthetetlen. :)

    Én állandóan a Galactic Assault-ot erőltettem, de nem ment az nekem. Gondoltam megnézem a Supremancy-t, ott meg a top3-at legtöbbször elérem a csapatomban.
    Az a megjelenéskori óriási botrány is kicsit nagyobbra volt fújva a kelleténél, de le a kalappal amit beletettek a fejlesztők ebbe a játékba az évek alatt.
    És a játék cseppet sem haldoklik. PS4-en minden játékmódban eddig nekem másodpercek alatt talált meccset.

    Én elég nagy SW fannak vallom magam. Noha nem az az SW fan, akinek az egész kánon lexikálisan a fejében van. Nem olvastam az összes könyvet, képregényt. De azért ez-az nekem is megvan. Ennek ellenére jól tudjátok, hogy mennyire ódzkodok a Fallen Order-től. És nem igazán akaródzik kipróbálnom. Ennek az egyik oka pont az, hogy a Battlefront 2-vel ennyire jól elvagyok. És én le merem írni, hogy ez egy k**va jó SW játék.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák