Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz F-ECT$ #237080 üzenetére

    Ha már úgyis ez a hónap játéka a Plus-ban írok pár szót én is az Uncharted 4-ről. Sorban végigjátszottam a sorozatot és azt kell mondjam, hogy én itt tapasztaltam a legnagyobb előrelépést az egyes részek között. (Persze lehet, hogy akik megjeneléskor játszottak minddel, azok nem így érzik.)
    Grafika terén egyébként nekem már a felújított első rész is jó volt, nincs szükségem pixel pontos árnyékokon megcsillanó HDR napfoltos lens flare blurra, hogy élvezni tudjam a játékot.
    Viszont bejött egy pár új élvezetes játékelem: a beverhető szög és a "lasszó", illetve végre használható a lopakodás és nem riasztanak be a társak se.
    A sztori persze tök ugyanaz, mint a második résztől kezdve mindig, de hát sok újdonságot nehéz lenne kitalálni. Mondjuk tökre bejött, hogy a fiatalkori Drake-kel is lehet játszani.
    Jó hosszú is a játék, talán már picit túl hosszú is, nekem semmi kedvem sincs pl platinázni, de persze megértem ha valakinek igen.
    A fejtörők továbbra sem túl bonyolultak és a segítők is elég hamar segítenek ha épp nem látod hogy merre kell tovább menni / mit kell csinálni.
    A multit egyelőre kihagytam, így arról nem tudok nyilatkozni. Amúgy sem szeretem a kontrollerel célozgatós játékmentet (a single részben is ez a legkevésbé élvezetes rész szerintem).

    És még mindig nem unom, valószínűleg végigjátszom a Lost Legacyt is.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák