Új hozzászólás Aktív témák

  • laceszgamer

    addikt

    válasz sMblz #23394 üzenetére

    A fő előny az egyszerűség, mármint bedobod a lemezt és megy, na most, hogy a PS4 mennyire lesz tartós... hát nehéz megmondani, anno első X360-nál se gondolt senki arra, hogy az első szériások nagy része beadja a kulcsot. Egy ideje mondjuk kinn van már, ha sok gond lett volna akkor arról már nem egy cikk jelent volna meg.

    Exkluzivakat passzolom, én PS3-mat tervezek az ősszel, pont emiatt, most már van relative olcsón és mellé a játékok is nagyon olcsóak használtan. Én PS4-el is így leszek, majd mikor már van sok olyan cím ami nincs PC-re meg megy lejjebb az ára akkor lehet. :)

    A PC fejlesztése meg most egy nagyon érdekes dolog, tekintettel, hogy előző generációnál mikor kijöttek azért rendesen lehagyták az akkori PC-ket, kellett egy kis idő míg behozták a különbséget. Most viszont az a helyzet, hogy már most a PC van előrébb, jóformán mikor megjelentek akkor le voltak picit maradva. Már most sok címnél 1080P sincs, mondjuk kérdéses, hogy mert még nem ismerték ki a rendszereket vagy miért. Szóval kétesélyes a dolog nagyon, vagy hamarabb lesz generációváltás mint most, vagy ismételten az lesz, hogy a multiplatform címek megint a konzolok miatt lesznek visszafogva PC-n is.

    Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

Új hozzászólás Aktív témák