Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Carlos Padre #230791 üzenetére

    Marketing szempontból szerintem nagyon érdekes ez a három cég. Az ami működik nyugaton az Apple-nek, az mennyire nem működik a Xbox divíziónak, hazai pályán. Igaz mondjuk, hogy az Apple kamujai mögött van némi teljesítmény is. De mindkettő cég sokat pofázik. Sokat kamuzik a maga javára. Mégse ér el az Xbox semmit nyugaton. Keleten meg nulla a cég. Az is igaz, hogy míg az Apple egy komoly, visszafogott marketinget tol. Addig az Xbox próbál a barátod lenni. De jelenleg csak egy ügyefogyott, ugribugri srác az utcából, akivel senki se játszik szívesen.

    Ellenben ott a két Japán cég. Teljesen más kultúra, felfogás, marketing. De ha ők csak elböffent magukat, az egész nyugat extázisba tör ki, és ünnepel. Ezek a PS State of Play-ek is mennyire gagyik már? (A Nintendo Direct-ről nem is beszélve) De elég pár másodperc GoT teaser-t mutatni benne, a világháló meg felrobban.
    A Nintendo ilyen szempontból a legdurvább. Ők keresztbe nem tennének két fűszálat, még a saját táborukért se. A Playstation-nél legalább ott a Plus (ingyen játék), és csak-csak vannak akciók is folyamatosan. Szóval kicsit azért ad valamit a felhasználóbázisának a Sony. A Nintendo semmit. Az van, ami van. Tetszik, nem tetszik. És mindenki el van tőlük ájulva nyugaton is. Amerika a lábaik előtt hever. Pedig semmit nem csinálnak, csak rájátszanak a nosztalgia faktorra.
    Legyünk hálásak a Sony-nak, hogy ők nem élnek vissza úgy a piaci helyükkel, ahogy a Nintendo. A Sony is megtehetné lassan, hogy tojik ránk.

    Persze az Xbox baja még mindig szerintem az exkluzívok teljes hiánya. Erre az új konzol megjelenése előtt lenyilatkozzák ők maguk, hogy hát 1-2 évig nem nagyon lesz XSX ex cím...

    Szóval ez a két jakuza morcosan álldogál csak, keresztbe font karral, és néha bucira veri a kertvárosi idiótát. De mostanra már ahhoz sincs kedvük...

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák