Új hozzászólás Aktív témák

  • lazioforever

    tag

    Sziasztok.

    Lepörgött a Detroit: Become Human stáblistája. Nem igazán lehet mit mondani, a Quantic Dream engem a Hevy Rain, Beyond: Two Souls párossal már eleve megvett kilóra (még tavasszal játszottam őket végig). Megint egy játék, ami ütött, és kiemelkedő sztorit rittyentett ide a tv-mre. Közel hibátlan játék, mindenkinek csak ajánlani tudom. Még azoknak is, akik alapvetően nem szeretnek játszani. Ez egy interaktív film, ami bárkit képes olyan szinten beszippantani, hogy nem bírja letenni a kontrollert, amíg a végére nem ér. (Na jó, nekem sikerült, meló mellett 1,5 hétbe tellett végigérnem a sztorin :) )
    Tuti, hogy újra végig fogom nyomni, de nem most, hagyom, had ülepedjen. Amúgy ti az egészet újrajátszottátok, vagy csak az egyes chapter-eket "maxoltátok" ki?

    Most jöhet valami más, kilépek az exkluzív címek sorából (Horizon és Detroit után), de még nem tudom, hogy a Doom vagy a COD: WWII legyen a befutó. Utóbbi szigorúan csak az egyjátékos kampány miatt került beszerzésre, a fórumon már valaki által említett arab verziós lemezkiadás. :D

Új hozzászólás Aktív témák