Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RudY

    addikt

    válasz S e t h #219583 üzenetére

    Nem hülyeség amit és ahogy írt, csak ugye saját elmondása szerint is "írnia kellett róla", ami annak fényében kérdőjeles, hogy személy szerint leginkább csak híreket fordít. Ettől függetlenül nyilván érdekes lehet a véleménye valakiknek, legfeljebb az értéke súlyozható tetszés szerint.

    Nem linkelem be megint azt a 50 percest gameplay-t, ami részletes és alapos kísérőmagyarázatot is kapott, majd később magyar fordítást is. Ez alapján az elvakult Kojima rajongóknak is egyértelmű lehetett, hogy mire lehet számítani. Alaposan, részletesen megtervezett és előkészített szállítás egyik helyről a másikra, lassú játékmenettel, ami sokak számára unalmas is lehet! Plusz számos apró mutyizás más játékosokkal való kapcsolatok variációival. A sztori nyilván kétséges és nem ismert, annyi várható, hogy csavaros és a kivitelezése művészi lesz.
    Tehát ezek alapján, aki mégis egy pörgős és akciódús valamire számított, azzal nem igazán lehet mit kezdeni. Ezért is furcsa az ilyen "sajtós" vélemény, mert egyrészt abszolút kényszeresen vállalt feladatnak látszik a hozzáállás, másrészt erősen süt az a csalódottság, hogy mást várt, és mintha fogalma sem lett volna az eddig is ismert részletekről. Pedig nem kapott mást, mint egy újabb Kojima alkotást, amivel kapcsolatban sehol és soha nem ígértek sztorizós interaktív mozizást.

    Nekem pont ez a gameplay adta meg a löketet, nem fogom egyhuzamban végigtolni a sztori kedvéért (valószínűleg hetekig elpöcsölök vele) és közben más játékokkal is fogok szórakozni. Részemről tehát eleve hosszú távú és lassú lesz a DS élménye, ami szerintem akár még maradandó is lehet. Abban azért reménykedem, hogy sokkal több lesz a zene, mint pl. a Days Gone-ban...amit eddig hallottam az albumból, az lenyűgöző. Úgyhogy részemről nincsenek Kojima hype-os elvárások, lenyomok pár sétát és utána megyek valami multiba mészárolni. Talán azért is tetszik a gameplay, mert egész életemben sokat túráztam, ahol általában semmi nem történt... leszámítva pár orbitális eltévedést. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák