Új hozzászólás Aktív témák

  • dvd24

    senior tag

    válasz nemorino #214448 üzenetére

    Én azért kedvelem az Ubisoft játékokat, mert rendesen ráfekszenek a cooperative részére a játékoknak és nem csak a PvP-t erőltetik, ha online játékról van szó.

    Ha visszagondolok az elmúlt pár évre, a legjobb co-op élmények nekem mind ubi játékokhoz kötődnek. Van két jóbarátom, akik eléggé casualok, ha havi kétszer össze tudunk jönni egy gamer sessionra az már jónak számít, de van ps4-ük, és legtöbbször mindig valami ubi produktum mellett kötünk ki, mert kellően egyszerű nekik is, akik nincsenek benne ebben a gamer közegben napi szinten, és remekül szórakozunk.
    Végignyomtuk a Divisiont, (ők csak a sztorit, én még ott ragadtam kb 1500 órára :B ), a Ghost Recont, a For Honort, a Div 2-t már PC-re vettem meg, de ettől függetlenül már tervben van konzolra is. És persze a breakpoint is tuti vétel lesz emiatt.

    Szóval azzal egyetértek, hogy kevés kreatív újdonsággal szolgálnak és inkább a biztosra mennek, de engem amiatt, hogy megbízhatóan szállítanak olyan címeket amiket remek élmény cooperative-an játszani már a vásárlóik között tudhatnak.

Új hozzászólás Aktív témák