Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Pfiucska #212048 üzenetére

    A profi megoldas az lenne, hogy csinalsz egy wifi scannelest (akar a teloddal is sima ugy) es megnezed, hogy az 1 - 6 - 11 csatornak kozul melyiknek a legkisebb a "terheltsege", aztan arra belovod a wifi routert es megnezed, hogy mi tortent. Sok router automata modban mindig a 4-5-6-7-es csatornak kozott valtogat, igy ezek nagyon sokszor nagyon hamar iszonyatosan telitettek lesznek, aztan az interferencia meg ad a kapcsolatnak egy puszit a pocijara.

    Nem biztos, hogy bejon, nem biztos, hogy lesz olyan csatorna a fentiekbol, ami nincs leterhelve, szoval ez se bombabiztos, de egy probat meger. Okolszabalynak meg mondhatjuk azt, hogy ha fix csatornara allitod a routert, az mindig a fenti harom (1 - 6 - 11) valamelyike legyen.

    De amugy mindegy mit csinalsz, kabelen akkor is gyorsabb lesz, ha 10cm-rol kuldod neki a wifit radioteleszkop meretu antennaval, szoval az igazan bombajo megoldas az az, ha odahuzol egy kabelt.

    Sok sikert!

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák