Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz S e t h #199708 üzenetére

    Csak a saját véleményemet írom le, hogy én miért nem váltok. Nem akarok senkit meggyőzni, vagy nagy igazságot írni, nem is értek hozzá annyira.

    A kényelem és komfort az első. Mert nem izzad bele (annyira) a fülem, nem kell hosszú kábellel bajlódni, és azzal, hogy lemerül. Engem a 7.1-es hangzás sose érdekelt, nem tudom jónak elképzelni. És egyszerűen ebbe szoktam bele a sok év kompetitív fps során. Ott szóba sem jöhetett a térhangzás mert nem valós, esetleg torzít. Egyetlen profi játékos sem használja. Így én se tettem sose.
    A fejhallgató jobb teret ad a hangzásnak, de egy fülhallgató sokkal közvetlenebbül szól a füledben. Én egy olcsó, mély-kiemelt fülhallgatót használok. Amit zenére nem tartok jónak, de itt ha lövök, ha dübörög a hang, akkor eszméletlen élmény. Példának a GoW kígyóját emelném ki, annak a hangja!! A szemem majd kiugrott a helyéről úgy dübörgött. saelin is vett ilyen fülest, nem tudom használja e még, de ő is pozitívan nyilatkozott róla.

    Szerencsére rengeteg fülest próbáltam már, én szeretek kisérletezni a kínai olcsó fülesekkel. De ismerőseim, kollégám nem spórol az ilyesmin. És amikor egy 20+-os füles kb annyit tud mint a pár ezres kínai, akkor mosolygok sokszor. De én már megtaláltam magamnak azt, ami után nem vettem/próbáltam többet, ez a ROCK Zircon lett. Játékra meg a korábban is említett Sound Intone E6+ van.
    Érdekes módon a HyperX Cloud-omat sosem próbáltam még a PS-sel.

    Természetesen vannak jobb fülesek mint az enyém, és 20 fölött is bőven akad jobb. De az már az az árkategória amiből én nem veszek meg 4-5db-ot. És nehéz is másra hagyatkozni mert nem mindenkinek egy az ízlése ilyen téren se.

    A gamer cuccokról meg nem is beszélve. Egy Razer, Logi, Astro, Turtle Beach is drága. És az ár/érték (teljesítmény) arány baromira elnagyolt. Ott a fele árat a villógó fények, és a név miatt fizeted. Akkor már inkább egy kezdő-közép haladó hi-fi, stúdió fülest vennék mint ezeket a gamer cuccokat. A HyperX-et is csak azért vettem mert a belső benne olyan amilyen.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák