Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz RangerFox #197948 üzenetére

    Én ezt akkor is kritikaként rovom fel a játéknak és ha nem az életszerűtlensége miatt, akkor azért mert egy az egyben pofátlanul a Last of us-ból van nyúlva. Persze jótól lopni nem szégyen, de ami xar azt miért?
    Én egyetlen kritikai érvet róttam fel anno a Last of us-nak. Miként lehetséges az (Last of us), hogy engem cafatokká lőnek, de ha lopakodásból ölöm meg az ellenfeleket, akkor kiderül, hogy azok üres tárral viseltek csak fegyvert, értsd úgy, hogy egy darab lőszer nem volt náluk.
    Lőszer nélkül patrolloznak egy zombik által elárasztott világban?
    Nekem nagyon bejött az a game, de ez számomra érthetetlen volt.
    Na most ez is pofátlanul át lett emelve ide. Ez amolyan wtf érzés számomra, mert pont az vonz ebben a játékban, hogy láthatom, egy kvázi zombi apokalipszis után miként tudnának boldogulni az emberek.
    De ez az ütök párat törik minden, mások meg üres fegyverrel rohangálnak, na, nem kellett volna azért mindent átemelni a Last of usból.

    A Dying light meg nagy kedvencem a témában, de ott nem volt ennyire látványos az amortizálódás. Ott volt értelme craftolni, na de itt?

    szerk:
    Egyébként nálam az idei évben az eddigi legjobb game a hibáival együtt is, de nem fogok elmenni kritika nélkül mellette, mert 100%-os game amúgy sincsen.

    [ Szerkesztve ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák