Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Deck #190292 üzenetére

    Persze. Csakhogy az AC egy dekára kimért gyártósori termék. Amikor a játékot, a játékosok igényeihez készítik. Míg egy Nier, az egy ember ötlete, egy mű. Valakinek a fejében összeált egy ötlet, majd azt képernyőre alkották. Példával élve, az AC egy Suzuki Swift, amit, a vevők igényeit szemelőtt tarva legyártanak egy kis egyediséggel megspékelve. Míg a Nier (nem belekötni, hogy ez nem autós példa lesz.) egy festmény, valaki megálmodta, és vászonra vitte. A kettő között óriási különbség van, ez meg is látszik a játékoknál.
    Egyébként is jellemző a keleti játékokra, hogy "lelkük van". Érezni rajtuk, hogy nem kényszer szülte őket. Nem a befektetők pénzéhségének csillapítása miatt készültek.
    Persze ott a Rockstar. Akik szintén kimérten készítik a játékokat. Viszont olyan brutális precizitással, és magas színvonalon, hogy oda kevesen érnek fel. A CDPR pedig szívvel, és precizitással dolgozik.

    Szerk. : most eszembe jutott két nyugati játék (van több is, csak most ez a kettő ugrott be rögtön), amivel mikor végeztem akkor éreztem, hogy a szívük, lelkük benne volt a készítőknek. A Hellblade, és az Unravel. (de tudnék még írni..)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák