Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Wesder #184918 üzenetére

    És ki szeretnék térni erre is. Én elég sokat fórumozok, olvasgatok ezt azt. Ami szerintem nagyon árnyalja azt a kijelentéseteket, hogy nem vagytok előítéletesek a PS-sel és a PS játékokkal.

    Tudtommal te a tesód PS-ét használod. Ha jól tudom nem a te tulajdonod, nem költöttél rá. A Crash-en kívül (ha jól emlékszem) . Ergo azt mondasz amit akarsz. Téged minden PS ex hidegen hagy, ha meg nem és kipróbálom, akkor az nem nagy szám. Ráadásul ebben a generációban szerinted nem volt játék, amiért érdemes lett volna PS-t venni. Hát oké. Persze ízlések és bla bla bla. De ez a kijelentés, tudván, hogy zöld a véred is..

    Ugorjunk is Mike-ra. Fizetett a TLOU-ért, miért fikázná? Logikus, lenne.. Ha Mike nem írta volna le már 100x, 100 topikba, hogy neki a pénz nem számít, 3 konzolja van, ez a hobbija. Többször említette már, hogy az anyagiak nem számítanak. Akkor miért ne mondhatna rosszat direkt egy egy játékról? Főleg egy olyanról amit a PS tábor igen nqgy becsben tart.

    A fenti sorok láttán biztos azt hiszitek, hogy nem csíplek titeket, ezért beszólok. De nem. Semmi bajom nekem veletek. Csak ne játszanátok ti itt az alvó ügynöket, akiknek semmi se jó ami Playstation. Nem baj ha csináljátok, csak ha valaki jogosan rávilágít arra, hogy tőletek ezek a vélemények "furák" akkor ne tagadjátok.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák