Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Két ünnep között nem nagyon játszottam, ezért a Bloodborne eléggé elfelejtődött. Viszont amikor volt kedvem, akkor kipróbáltam a Pro Evolution Soccer 2019 LITE-tot. Ami teljesen logikus döntés volt, mivel utálom a focit! :D Viszont azért olvasni szoktam róla, valamennyire képben vagyok.

    Maga a játék kinézete, és a játékmenete nagyon bejött. Régen rengeteget Fifáztunk haverral. És attól már rosszul voltam. Borzalmas gameplay, fizika, és (talán?) a gépi csalások miatt. Így jó pár év elteltével igazi felüdülés volt ez a PES.
    Elkezdtem nagy lendülettel a MyClub-bot. Mindenképpen emberek ellen akartam meccselni. Első nap szinte csak nyertem. Aztán egyszer csak minden rosszra fordult. Iszonyatosan felcseszett a játék. Én megéltem már pár játékot. De ilyet, hogy nem értem mi-miért történik?! Ilyet ritkán. Nem értettem mit kell csinálni a csapat menedzselésével. Hogyan kell jó játékosokat igazolni? Hogyan kell egyáltalán felállást módosítani? Aztán szép lassan rájöttem, hogy ez baromi körülményes játékmód. Folyamatosan szenvedtem, kikaptam. Egyszer úgy felhúzott a game, hogy fogtam és letöröltem a francba.
    Aztán másnak (teljesen logikus módon) megvettem a Beckham Edition-t. Próbálgattam a MyClub-bot, de ugyan annyi sikerrel mint előtte. Viszont haver mondta, hogy ő (fifában) ilyen divíziós játékmódot játszik, próbáljam ki azt. És láss csodát, az bevált. Naponta nyomok 3-4 meccset, és jól elvagyok vele. Mivel nincs más értelmes sportjáték (NHL mondjuk) ami érdekelne, így marad ez. NFL-t is imádom, de játszani nem, valamiért az nem jön be.

    Előbb kipróbáltam ezt a Steep-pet is. Hát értem, hogy miért nem lett ez sikeres játék. :D Iszonyat "ergya" egy cucc. Még adok neki egy esélyt. De még az se nagyon jön át amit vártam volna tőle, a jó feelinget.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák