Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    Kis Sony Gold füles vélemény:

    Kényelem tökéletes, soha nem volt a fejemen ennyire kényelmes fejes, meg kell hagyni! ezen a részen hibátlan. Az anyagkivitel is rendben van, jó fogású, nem recseg ropog, design is szépen ki van dolgozva a részletekben is.

    Hangja rendben van, nyilván nem egy audiofil füles, de zenehallgatásra filmnézésre is be lehet fogni, játékhoz tökéletes szerintem. Saját eqval pedig mindenki belőheti olyanra a hangképét amilyenre akarja. Ezzel a résszel semmi problémám nincs, van egy jóféle shure fülesem is, annak sokkal jobb a hangképe, de az kifejezetten zenére van kitalálva. Ahoz képest a gold nyilvn rosszabbul szól, de bőven belefér még így is a jól szól kategóriába!

    A vss-t nem nagyon használtam, nem jön be, belőheted ki merre van de cserébe furán fátyolos lesz a hátsó hang. Ellenben inFamous 2nd son alatt, a játék saját profiljával a vss merőben máshogy hatott! semmi fátyolosság, ezerszer jobban kijön a térhatás, ott csak vss-el játszom!

    A sidetone funkciót alap esetben szeretem, de itt kis minimális alapzajt generál, ami zavaró, ezért kikapcsoltam. Viszont elég jól hallom a hangom így is, nem annyira zárt a fejes, ezért nincs is rá szükségem mert így sem kiabálok.

    Az +1 pont hogy gondoltak az fps-es multis játékokra, s minden gombot a bal oldali fülhöz tettek, így ha épp a harc hevében adjusztálsz, akkor se mardsz védtelen, tudsz nézelődni, ads nélkül lőni :)

    A kezelőgombok egyébként jól elkülönülnek, hamar megszokja az ember mi hol van s vakon rögtön oda nyúl ahova akar.

    Kipróbáltam még mac-el is: itt ugye nincs vss, nem is kell. A setup annyi hogy a system prefben átálltom a hang kimenetet meg mik bemenetet, semmi install nem kell, rögtön megy. A hangja így is rendben van, a mikrofonjának viszont dobozhangja lesz, ps-en erre még nem panaszkodtak. Macen is tisztán hallani, csak kicsit doboz hangon. A lényeg hogy értik mit akarok végülis.
    Ami nem tetszik, hogy ha épp üresjárat van s elötte szólt a füles, akkor pár mp-ig még egy sistergős hang hallatszik, s utána eltűnik hamar mondjuk - nem vészes, de attól még zavaró :)

    Vezeték nélkül kb 10 métert bírhat, amibe beleszólnak a falak, otthon olyan 6-7m után elkezd halkulni és 7-8m körül lehal - ez nem vészes, ritkán kelek fel fülessel a fejemen hogy mondjuk wc-re elugorjak :B

    all in all szerintem 25-30ért jó vétel, ebben az árkategóriában egyik legjobb talán - ha főleg ps4hez kell, akkor biztosan.

    (#17941) Def26 Us profilnál volt akció megint, bizonos időben ha költöttél 60 dollárt ( én 59.98at költöttem és arra is megadta, uh egy 59.99es játék is megteszi ilyenkor!) akkor pár héten belül küldenek egy 10 usd-s redeem code-ot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák