Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Sokat beszéltünk már arról, hogy mik azok a játékok, amiket a friss konzolosoknak ajánlgatunk, hogy beletanuljanak a kontrolleres irányításba.

    Most egy olyat mondanék, amit nagyon messze el kell kerülni. Ez a Far Cry 3 Classic Edition. Annyira el van b*szva az irányítása, hogy az valami félelmetes. Input lag meg dead zone gondokkal küzd szerencsétlen.
    Van auto aim, de az konkrétan az ellenfelek tökeire céloz. Tényleg jónak tartom magam a kontrolleres fps játsziba, de ez engem is kiborít teljesen.

    Na meg a másik dolog. Ugye az FC3 az NEM remaster cím. Közelebb áll a visszafele-kompatibiláshoz. Baromi dühítő, hogy ezt a játékot a hárommal ezelőtti laptopom is maxon vitte 60 fps-sel. Emlékszem, hogy mindkét prev-gen konzolon szarul futott. (Bár akkor még nem voltak a konzolosok is fps huszárok) Na itt közel ugyan úgy fut mint ps3-mon. Jobban tartja a harmincat, de képes ledroppolni. Valamit húztak a felbontáson de kb ennyi...
    Igazából az FC5 sokkal jobban muzsikál minden tekintetben.

    És akkor itt térnék megint át valamire. Vannak címek, amiknek nem áll jól kor, nem öregszenek jól. Sajnos az FC széria is ilyen és ezen semmit sem segített az Ubisoft.

    Őszinte leszek én csak az FC3-mat akartam megvenni, de mondom ebben az über bundle-ben 15-ér benne van minden és akkor végül is a széria minden PS4-re megjelent darabja pipa. Nagyon vártam ezt a 3-mat, hogy újra játszhassam hisz az egyik kedvenc játékom még a régmúltból.

    Kár volt... jobb volt ez úgy, ahogy az emlékeimben élt. Sztori téren még a mai napig úgy gondolom (bár az 5-öt nem játszottam), hogy ez a csúcs. Viszont mai szemmel nézve maga a játékmenet már annyira bugyutácska itt-ott. És ezek a dolgok inkább idegesítőek, mint megmosolyogtatóak.

    Szóval ez a nosztalgiázás tőlem többet vett el, mint adott...

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák