Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    B*ssza + a Bloodborne az!...

    Ez mi?! Mármint áhh.. Volt egy kis időm, gondoltam neki ülök. Azt mondják az első boss a vízválasztó, hát akkor lássuk azt az első boss-t. Nem is az, hogy nehéz. Mert az. De ez a movement? Nem lehet dash-elni? Csak oldalra gurulni a földön?
    Próbálkoztam egy kicsit, na mondom megnézem már ezt a Nioh-t, az is ennyire durva?

    Elsőre az se tűnt annak amikor puszta kézzel kell lecsapni a felfegyverzett őrt. De miután sikerült.. lám ez nem annyira nehéz! Itt tudok dashelni, és haladtam is elég sokat. Az első pofon akkor ért mikor eljutottam egy ideig, és meghaltam. Kezdhettem jó messziről újra, és nyilván újraéled az összes ellen. És ahogy haladtam egyre messzebbről éledtem újra... :( Ezt meguntam egy idő után, de ez jobban kézre esik mint a Bloodborne.

    A Bloodborne nem igazán segít. Rövidke üzenetekkel próbál rávezetni a dolgokra. De ez egy souls szűz playernek mit sem segít mint nekem! Hol tudok hp potit venni? Mert az első try alkalmával elfogyott az összes.. :(

    Többet ide nem írok ezzel kapcsolatban, majd átblattyogok szépen a játék topikjába. De ez így elsőre pofán vert rendesen. Fel nem húztam magam. Csak röhögtem, hogy ez nonszensz. :D

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák