Új hozzászólás Aktív témák

  • mrterminator

    aktív tag

    Hmm, azt látom itt akik válaszoltak, mind a játékmenet technika dolgokat és grafikát említik.
    Ami elég csalóka...Persze ha csak pixeleket nézzük még igaz is, de még ez se igaz sok estben, mert kb a több éves Uncherted4-től a játékok 90%-a még most is elmarad, akkor elég gyorsan kizárhatnánk a 2018-as játékok jórészét. De a kreatív játékmeneti megoldásokkal, hiába az animáció sutább/gagyibb attól még ez még csak látvány szinten befolyásol játékélményben nem. A grafika szintén nem csak tech megoldásoktól lesz szép, hanem pálya design, átgondoltságon, változatosságon, részletgazdagságon (nem nem itt ismét nem a pixelek mennyire gondolok)
    És amit itt sokan meg se említenek, a TÖRTÉNET! a játékmesélés, eredetisége, stílusa, na ez az ami már egyáltalán nem függ a grafika vagy animációk részletességétől.
    Számomra egy játék akkor szép és jó, ha látom az átgondoltságot a játékmenetben, az összehatást a grafikában, a történet vonalvezetését, beleélési lehetőségét. (és ez nem függ a story bonyolultságán)
    A fércmű vagy a futószalagos iparosmunka játékokat kerülöm messzire :D Ezt pedig magad kell látnod, nem azon hogy exluzive vagy ha nagy hype körülötte vagy újságirói tesztek magasztalják jó szintre aminek köze nincs hozzá vagy épp fordítva, mikor nem áll érdekükben le se tesztelik...és tudni se fogsz róla, ha csak ezekből tájékozódsz. De a szerencsés állás az hogy Sony exekben még idáig meglehet bízni, de ez se azt jelenti ha ex akkor biztos tetszeni fog neked.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák